2 septembrie 2021

Grădinița din interiorul complexului Avalon Estate

Odată cu venirea pe lume a celui mic, provocările sunt la ordinea zilei. Începând de la nopți nedormite și alimentație, la gestionarea emoțiilor și începerea educației, îți vei da seama că un copil nu vine la pachet cu un manual de instrucțiuni.

Unul dintre cele mai importante momente ale vieții, pe lângă alegerea locuinței potrivite, este venirea pe lume a unui copil și alegerea unei educații potrivite încă de la o vârstă fragedă.

Educația timpurie a copilului tău este importantă, iar pe lângă contribuția familiei, factorul decisiv este grădinița. Printre facilitățile prezente în cadrul comunității exclusiviste Avalon Estate vei găsi și o grădiniță pentru copii pe care ți-o vom prezenta detaliat în acest articol.

Avalon Estate este un proiect rezidențial unic în România ce se diferențiază de alte proiecte rezidențiale prin diversitatea locuințelor în curs de construcție și prin facilitățile puse la dispoziție către rezidenți.

GRĂDINIȚA

Este întinsă pe o suprafață utilă de 805m2 formată din un parter de 309m2, un mezanin de 55m2 și un etaj de 441m2.

CURTEA ÎNCHISĂ
Grădinița va avea 2 curți proprii, iar una din ele, cu suprafața de 292m2, va fi amenajată cu terenuri de joacă ce stimulează dezvoltarea psihomotorie optimă a copiilor.

PARTER
Parterul grădiniței va avea 309m2 și va cuprinde zone dedicate pentru joacă și studiu, cu săli specifice pentru fiecare grupă de vârstă în parte. Tot la parter vor fi amenajate zone speciale atât pentru pregătirea și servirea mesei copiilor, cât și zone alocate personalului didactic.

În zona adiacentă intrării se va găsi și o zonă de triaj. În plus, grădinița va fi prevăzută cu grupuri sanitare potrivite vârstei copiilor și persoanelor cu dizabilități.

ETAJ
La etaj copii se vor bucura de săli de clasă dedicate fiecărei grupe și zone de odihnă, întinse pe o suprafață de 441m2. Toate încăperile unde cei mici își vor desfășura activitățile vor fi amenajate luând în considerare cele mai înalte standarde de siguranță și securitate.

PROGRAM
Grădinița va oferi atât un program scurt, cât și unul prelungit ce va avea la bază un curiculum național și o gamă variată de programe opționale. În plus, întreg personalul va avea experiență și pregătire în domeniul psiho-pedagogic.

Metoda de învățare se va baza pe activitatea independentă a copiilor cu mult joc în aer liber. În plus, fiecare copil va primi atenția necesară ori de cate ori este nevoie pentru a se dezvolta armonios și a se integra în viața socială.

Printre elementele cheie ale grădiniței din Avalon Estate vei găsi curți exterioare spațioase pentru petrecerea unui timp îndelungat în aer liber, monitorizare video de ultimă oră pentru un plus de siguranță și volumetria impresionantă ce scoate în evidență dinamismul copilăriei.

CARACTERISTICILE GRĂDINIȚEI
Grădinița din Avalon Estate are scopul de a-ți crește liniștea sufletească prin următoarele caracteristici:

  • Aproape de casă, pentru mai puțin timp pierdut în trafic;
  • Cadre didactice empatice;
  • Metode blânde de educație a celor mici;
  • Joc în aer liber;
  • Adaptare lină;
  • Supraveghere video;
  • Mese sănătoase pentru cei mici;
  • Program scurt și prelungit.

Avalon Estate dorește să aducă aproape de tine facilități ce îți ușurează viața și de aceea, atât grădinița, cât și celelalte servicii conexe, îți sunt puse la dispoziție pentru un plus de confort și relaxare.

Contactează-ne și află mai multe detalii despre grădiniță și celelalte beneficii prezente în Avalon Estate!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne