2 septembrie 2021

Grădinița din interiorul complexului Avalon Estate

Dacă ești părinte, știi deja că odată cu venirea pe lume a celui mic provocările sunt la ordinea zilei. Începând de la nopțile nedormite și diversificarea alimentației până la gestionarea emoțiilor și începerea educației, îți vei da seama că vei avea nevoie de tot sprijinul pe care îl poți obține. A fi părinte este o „meserie” care aduce bucurii nenumărate, dar implică și un grad ridicat de responsabilitate. Pentru părinți, poate deveni dificil să jongleze cu sarcinile și îndatoririle multiple.

De aceea, pe lângă alegerea locuinței potrivite, este important să acorzi atenție și serviciilor de care vei avea nevoie în viața de zi cu zi pentru copilul tău. În cazul celor mici, să poată merge la grădiniță în imediata apropiere a locuinței va fi cu siguranță liniștitor, iar perioada de acomodare cu noua „ocupație” va fi lină și ferită de îngrijorări suplimentare.

Educația timpurie a copilului tău este importantă, iar aparte de contribuția familiei, factorul decisiv este grădinița.

Avalon Estate este un proiect rezidențial unic în România, care se diferențiază de alte proiecte rezidențiale prin diversitatea locuințelor și prin facilitățile puse la dispoziția rezidenților.

Iar printre acestea se numără și grădinița care va fi leagănul copilăriei celor mai mici dintre locuitorii ansamblului.

Printre elementele-cheie ale grădiniței din Avalon Estate se numără 2 curți exterioare spațioase, pentru petrecerea unui timp îndelungat în aer liber.  Una dintre curți va fi amenajată cu terenuri de joacă adecvate pentru dezvoltarea psihomotorie optimă a copiilor.

Clădirea în care va funcționa grădinița are prevăzute mai multe niveluri, cu destinații diferite, potrivite pentru activități diverse: parter, mezanin și etajul 1.

Parterul grădiniței va cuprinde zone dedicate jocurilor și învățării, cu spații amenajate pentru fiecare grupă de vârstă în parte.

Tot la parter vor fi amenajate zone speciale atât pentru pregătirea și servirea mesei copiilor, cât și zone alocate personalului didactic.

La etaj, copiii se vor bucura de săli de clasă spațioase, dedicate fiecărei grupe și de zone de odihnă.

În plus, grădinița va fi prevăzută cu grupuri sanitare potrivite vârstei copiilor, dar și persoanelor cu dizabilități.

Avalon Estate dorește să aducă aproape de tine facilități ce îți ușurează viața în ansamblul ei. De aceea, atât grădinița, cât și celelalte servicii conexe îți sunt puse la dispoziție pentru a putea trăi mai relaxat, într-un mediu mai sănătos pentru trup și suflet.

Contactează-ne și află mai multe detalii despre grădiniță și celelalte beneficii din Avalon Estate!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!