Site icon Avalon Estate

Politica de Confidențialitate

Avalon Estate - Politica de Confidentialitate

Avalon Estate - Politica de Confidentialitate

 

POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI WWW.AVALONESTATE.RO

1. INTRODUCERE ȘI CONTACT

UTILIZAREA ACESTUI SITE POATE PRESUPUNE PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ ÎN CONDIȚIILE DESCRISE ÎN PREZENȚA POLITICĂ.

Scopul acestui document este de a vă informa despre modul în care vă prelucrăm datele cu caracter personal ca urmare a utilizării site-ului www.avalonestate.ro („Site-ul”) sau a interacționării cu noi prin mijloacele indicate în Site, precum și de a vă aduce la cunoștință ce drepturi aveți.

Operatorul de date cu caracter personal pentru datele colectate prin acest Site este PK Sepia S.R.L. – CUI 36090853 („Operatorul” sau „noi”), o societate cu sediul în Strada Barbu Văcărescu, nr. 201, etaj 11, biroul nr. 2, Sectorul 2, București. Operatorul face parte dintr-un grup global de companii – Societățile Prime Kapital. Datele cu caracter personal care ar putea fi prelucrate prin acest website sunt gestionate în sistemul comun de administrare a informațiilor, în temeiul interesului nostru legitim de a optimiza procesele administrative.

Citiți cu atenție prezenta Politică înainte de a ne transmite orice date cu caracter personal, pentru a afla modul în care prelucrăm datele cu caracter personal și ce drepturi aveți.

Pentru noi securitatea datelor cu caracter personal este foarte importantă și depunem toate eforturile pentru a asigura un cadru confidențial și sigur pentru prelucrarea acestora.

Pentru orice întrebări/cereri despre protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să vă adresați în scris responsabilului cu protecția datelor („DPO” – Data Protection Officer) la următoarea adresa de contact: gdpr@primekapital.com. De asemenea, acesta poate fi contactat la adresa sediului Prime Kapital din Globalworth Tower, etajul 11, bd. Barbu Văcărescu nr. 201, București, 020276, România.

2. CUM COLECTĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal prelucrate prin website-ul nostru sunt colectate:

Utilizăm aceste informații pentru a ne ajuta să concepem site-ul nostru astfel încât să corespundă cât mai bine nevoilor utilizatorilor noștri. De asemenea, putem utiliza adresa dvs. IP pentru a ne ajuta să diagnosticăm problemele pe care le avem cu serverul nostru și pentru a administra website-ul nostru, pentru a analiza tendințe, a urmări fluctuațiile vizitatorilor și a aduna informații demografice generale care să ne ajute să identificăm preferințele vizitatorilor. Aceste date sunt păstrate pentru o durată de 2 ani.

Date furnizate de dumneavoastră în mod direct:

A. Atunci când ne contactați prin intermediul formularului pus la dispoziție pentru ca un reprezentant Prime Kapital să vă contacteze în vederea furnizării de informații în legătură cu Proiectul Avalon Estate, ținând cont de preferințele dvs. prezentate în formularul de contact.

Ne puteți contacta prin intermediul formularului pus la dispoziție pe Site sau prin alte canale cum ar fi retelele de socializare (Facebook, Instagram etc.), urmând ca un reprezentant Prime Kapital să revină către dumneavoastră pe e-mail sau telefon (utilizând datele indicate de dumneavoastră în formular) pentru a vă oferi mai multe informații în funcție de preferințele pe care le-ați dezvăluit cu ocazia completării formularului.

Pentru a ne contacta astfel, vom prelucra date cu caracter personal precum: nume și prenume, adresa de e-mail, număr de telefon și preferințele dvs. legate de tipul de imobil dorit.

Temeiul în baza căruia are loc transmiterea unei oferte punctuale este efectuarea de demersuri la cererea dvs. pentru executarea unui contract (i.e. solicitare de ofertă). Datele sunt prelucrate în scopul trimiterii ofertei și a comunicării cu privire la Proiectul Avalon Estate, având în vedere interesul arătat de dvs.

Vom păstra datele dvs. de contact în baza noastră de gestionare a datelor despre vânzări și prospectare timp de cel mult 8 ani de la data la care ne-ați solicitat informații (durata este calculată având în vedere durata de dezvoltare a proiectelor) sau până când ne solicitați să vă eliminăm din lista noastră de prospectare.

B. Abonarea la newsletter și alte comunicări de promovare a proiectelor imobiliare ale Societăților Prime Kapital

Această prelucrare este opțională și depinde de consimtamatul dvs. liber exprimat atunci când vă doriți ca noi să vă ținem la curent, prin newsletter, despre oricare din proiectele rezidențiale ale Societăților Prime Kapital.

Abonarea la newsletter și la informații comerciale are loc în temeiul consimțământului dat de dvs. prin bifarea căsuței de abonare prevăzută în formularul de solicitare ofertă sau prin formularul individual specific de abonare. Acest consimțământ poate fi oricând retras utilizând indicațiile transmise de noi cu ocazia fiecărei comunicări comerciale (link-ul de dezabonare inclus la finalul mesajelor).

Vă rugăm să aveți în vedere că programul software pe care îl utilizăm pentru a trimite newsletters și gestiona baza de date de abonați prelucrează informații atât individual cât și agregat cu privire la rata de deschidere a mesajelor e-mail și conținutul cu care utilizatorul a interacționat (link-urile din newsletter accesate).

Datele dvs. vor fi păstrate în evidențele noastre pentru transmiterea comunicărilor comerciale despre proiectele Societăților Prime Kapital până la momentul în care vă retrageți consimțământul. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a menține o listă de adrese blocate (suppression list), pentru a ne asigura că nu vă mai trimitem comunicări comerciale în viitor.

Atunci când accesați link-ul de dezabonare, vă vom oferi opțiunea de a rămâne abonat la anumite proiecte individuale (de exemplu, doar pentru Proiectul Avalon Estate sau doar pentru Proiectul Marmura Residence). Dvs. veți avea posibilitatea de a rămâne abonat la comunicările de tip newsletter despre proiectul preferat sau puteți continua cu dezabonarea completă de la newsletter.

Atenție – abonarea la newsletter este diferită și nu depinde de solicitarea unei oferte / unor informații despre un imobil. Dacă vă dezabonați de la newsletter, veți putea fi în continuare contactat de reprezentanții noștri de vânzări, cât timp v-ați manifestat interesul legat de cumpărarea unui imobil dezvoltat de noi.

C. Atunci când vă înscrieți la webinariile gratuite pentru a afla mai multe informații despre Proiectul Avalon Estate

Aveți posibilitatea de a vă înscrie, prin intermediul Site-ului, la webinariile oferite de invitații noștri speciali / consultanți de vânzări, pentru a afla mai multe informații despre Proiectul Avalon Estate (ex. unde se află Proiectul, în ce stadiu al lucrărilor se află, care sunt apartamentele disponibile, etc.).

Pentru a participa la aceste webinarii, dvs trebuie să accesați secțiunea dedicată (Webinar) și să completați un formular pe Site cu următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail. Aceste date cu caracter personal sunt prelucrate în temeiul interesului nostru legitim de a vă contacta și a vă transmite informații cu privire la Proiectul Avalon Estate.

Pe adresa de e-mail indicată va fi transmis un link pe care să îl accesați în vederea participării la webinar. După accesarea link-ului și înainte de a intra efectiv în prezentarea webinarului, vi se vă solicita să introduceți numele dvs. Dacă nu doriți să vă apară imaginea sau numele în înregistrare, aveți posibilitatea de a opri camera video și de a furniza un pseudonim la momentul intrării în webinar. Aceste webinarii sunt înregistrate și transmise pe adresa dvs. de e-mail cu care v-ați înregistrat la webinar și vor fi disponibile temporar pe un link privat pe platforma YouTube.

De asemenea, aveți posibilitatea de a vă manifesta consimțământul pentru abonarea la newsletter prin bifarea căsuței corespunzătoare aflată sub câmpurile de introducere date cu caracter personal (pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați secțiunea B de mai sus).

D. Atunci când ne contactați în orice alt mod, inclusiv prin aplicația de chat

Ne puteți contacta prin intermediul detaliilor puse la dispoziție pe Site (prin e-mail, telefonic sau prin orice alte formulare sau mijloace puse la dispoziție – cum ar fi aplicația de chat instalată în website, după caz). Vom prelucra datele dvs. de contact, precum și alte informații pe care alegeți să ni le transmiteți.

Prelucrăm aceste date cu caracter personal în baza interesului nostru legitim, pentru a răspunde la întrebările și solicitările dvs. Vom reține aceste date pentru o perioadă maximă de 5 ani de la ultima interacțiune cu dvs., de la soluționarea definitivă a problemei sesizate sau până la solicitarea dvs. de ștergere a acestora (în măsura în care se aplică dreptul de ștergere).

În ce privește aplicația de chat, pentru unele proiecte folosim o soluție pusă la dispoziție de Facebook, prin care puteți discuta cu noi cu ajutorul Facebook Messenger Chatbot direct în website-ul nostru. Puteți interacționa cu noi folosind profilul dvs. Facebook (necesită conectarea la Messenger) sau ca vizitator. Vă rugăm să aveți în vedere că interacțiunea cu Facebook Messenger Chatbot este supusă termenilor și condițiilor Facebook, pe care îi puteți consulta în fereastra de chatbot. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile Facebook, vă rugăm să ne contactați prin celelalte metode indicate pe website. Mesajele trimise prin intermediul Facebook Messenger Chatbot (care vor apărea direct în contul nostru Facebook Messenger) vor fi păstrate pe toată durata de existență a paginii Facebook aferentă acestui proiect imobiliar.

E. Atunci când vă manifestați interesul de a beneficia de facilitățile oferite prin programul Flexassist sau de intermedierea procesului de identificare a unui credit imobiliar

În cazul în care, în calitate de clienți sau potențialii clienți vă manifestați interesul, vă vom face legătură cu reprezentanți ai societăților din Grupul Prime Kapital care pot oferi informații despre programul FlexAssist (finanțare de la dezvoltator) sau despre serviciul de intermediere de credite (sprijin pentru identificarea unui credit ipotecar de la bănci) sau alte produse/servicii în legătură cu imobilul de care sunteți interesat. Acest lucru presupune transmiterea datelor dvs. de contact (nume, prenume, număr de telefon, adresă e-mail) către reprezentanții acestor societăți, care vor intra ulterior în legătură cu dvs. pentru a vă prezenta serviciile suplimentare de care puteți beneficia. Realizăm această prelucrare (transmiterea datelor de contact) în baza consimtamantului exprimat de dvs. verbal sau în scris. Ulterior, dacă doriți să accesați serviciul prezentat, prelucrarea datelor dvs. va fi supusă condițiilor indicate în notele de informare aferente serviciilor separate pe care le veți accesa.

Site-ul nostru web utilizează, de asemenea, cookie-uri și tehnologii similare, despre care puteți citi pe larg în politica noastră privind cookie-urile: https://avalonestate.ro/politica-de-utilizare-cookie/

3. TRANSMITEREA INFORMAȚIILOR PERSONALE ÎN AFARA SEE

În general prelucrăm datele dvs. personale în cadrul SEE și nu transferăm sau divulgăm datele dvs. personale terților din afara SEE. Totuși, este posibil ca informațiile pe care ni le furnizați să fie divulgate companiilor din grupul nostru, din țări din afara Spațiului Economic European. În acest caz, vom lua măsurile adecvate pentru a asigura că informațiile dumneavoastră sunt utilizate în conformitate cu această Politică și că sunt luate măsurile de securitate necesare. Astfel de măsuri includ, după caz, garanția reprezentată de decizia de adecvare emisă de Comisia Europeană sau încheierea acordurilor contractuale standard aprobate de Comisia Europeană.

4. DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vom divulga datele dvs. cu caracter personal doar în scopurile și către persoanele descrise mai jos. Vom lua măsurile adecvate pentru a asigura faptul că datele dvs. sunt prelucrate, securizate și transferate conform legii aplicabile.

4.1 Transferul datelor către entități afiliate Prime Kapital

Datele dvs. personale pot fi distribuite către orice altă societate care este membră a grupului de Societăți Prime Kapital, în cazul în care considerăm că acest lucru este în interesul nostru legitim, pentru scopuri administrative interne (de ex. gestionarea datelor în sisteme informatice interne, soluționarea disputelor etc.) sau pentru auditarea și monitorizarea proceselor noastre interne. Accesul la informații este limitat la personalul care are nevoie să cunoască informațiile cu caracter personal.

4.2 Dezvăluirea datelor către alți terți

Vom mai putea dezvălui datele dvs. personale terților care ne prestează anumite servicii care necesită și prelucrarea datelor dvs. personale:

(a) Societăților care ne furnizează produse și servicii (persoane împuternicite), cum ar fi:

(b) Consultanți profesioniști externi (ex. contabili, auditori, avocați etc.) atunci când activitatea lor impune cunoașterea datelor sau atunci când legea ne impune să le divulgăm);

(c) Alte entități, cum ar fi autorități și instituții publice.

De asemenea, putem divulga datele dumneavoastră cu caracter personal către alți terți:

iv) Prime Kapital Development S.R.L. – parte din grupul global de companii – Societățile Prime Kapital.

Terții către care alegem să distribuim informațiile dumneavoastră cu caracter personal conform celor de mai sus sunt limitați (prin lege și contractual) în capacitatea lor de a utiliza datele personale strict pentru scopurile specifice identificate de noi. Ne vom asigura întotdeauna că oricare terți cu care alegem să împărtășim datele personale sunt supuși obligațiilor privind protecția datelor. Cu toate acestea, pentru evitarea dubiului, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci când divulgarea nu este decizia noastră (de exemplu, dacă trebuie să furnizăm datele personale ca urmare a unei solicitări obligatorii din partea unei autorități publice).

Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri aparținând terților. Nu controlăm politicile de confidențialitate ale acestor site-uri web.

5. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

5.1 Dreptul de acces

Aveți dreptul de a obține de la noi, în baza unei cereri formulate de dumneavoastră în acest sens, informații legate de datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, inclusiv:

5.2 Dreptul de retragere a consimtamântului

Atunci când v-ați exprimat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

5.3 Dreptul la rectificare

Puteți beneficia din partea noastră de o rectificare a datelor cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte sau incomplete.

5.4 Dreptul la ștergerea datelor

Aveți dreptul de a ne solicita să vă ștergem Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm în privința dumneavoastră, în următoarele situații:

Trebuie să ne conformăm unei solicitări de ștergere care îndeplinește condițiile indicate mai sus, exceptând situațiile în care datele sunt necesare pentru:

5.5 Dreptul la restricționarea prelucrării

Puteți obține din partea noastră restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal, în următoarele cazuri:

În această situație în care prelucrarea a fost restricționată, datele cu caracter personal pot, cu excepția stocării, să fie prelucrate numai cu consimțământul dumneavoastră ori pot fi prelucrate pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță sau pentru protecția drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice din motive de interes public.

5.6 Dreptul la opoziție

Aveți dreptul, în orice moment, de a vă opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal, din cauza situației dumneavoastră specifice, cu condiția ca prelucrarea să nu se bazeze pe consimțământul dumneavoastră, ci pe interesele noastre legitime sau cele ale unui terț. Dreptul dumneavoastră la opoziție poate fi exercitat prin transmiterea unei solicitări în acest sens către noi, în scris. În sensul celor sus-menționate, vă puteți adresa cu o solicitare direct responsabilului nostru cu protecția datelor.

În acest caz, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, decât dacă putem demonstra temeiurile legitime care ne obligă și un interes care prevalează pentru prelucrare sau pentru formularea, exercitarea sau apărarea unor acțiuni în justiție. Dacă obiectati cu privire la prelucrare, vă rugăm să indicați dacă doriți, de asemenea, ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie șterse, în caz contrar acestea urmând a fi doar limitate.

5.7 Dreptul de a formula o plângere

În cazul în care aveți o nemulțumire, vă rugăm să ne anunțați mai întâi pe noi, pentru a încerca să remediem situația. Dacă nu reușim, vă puteți adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, prin procedura descrisă pe website-ul autorității:

https://www.dataprotection.ro/?page=Plangeri_RGPD&lang=ro

De remarcat:

 

6. CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATE

Protecția datelor dvs. cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Vom lua toate măsurile de securitate necesare pentru protecția datelor dvs. împotriva accesului neautorizat la date sau modificării, dezvăluirii sau distrugerii neautorizate de date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, păstrare și procesare de date și ale măsurilor de securitate, de asemenea, măsuri fizice de securitate pentru protecția împotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.

Avem implementate măsuri tehnice și organizaționale de securitate, în vederea protejării datelor dvs. cu caracter personal împotriva accesului neautorizat la date, pierderii, distrugerii sau modificării accidentale sau intenționate.

7. MODIFICAREA PREZENTEI POLITICI

Prezenta Politică poate fi modificată oricând în mod unilateral de noi. În măsura în care o astfel de modificare va surveni, aceasta va fi valabilă de la dată publicării pe website-ul nostru a versiunii actualizate.

8. SCHIMBĂRI JURIDICE ÎN CADRUL SOCIETĂȚII

În situația în care oricare dintre Societățile Prime Kapital vor fi implicate într-un proces de reorganizare, fuziune, achiziție sau orice altă schimbare a controlului asupra noastră sau transfer de active, datele dvs. cu caracter personal pot fi transferate că parte a respectivei tranzacții.

 

Exit mobile version