Rent your dream home now!

arrow down

Locuințe de închiriat
într-un ansamblu rezidențial unic în Nordul Bucureștiului

Închiriază o locuință care îți oferă mediul ideal pentru o viață fericită! 

Alege locuința care ți se potrivește în cadrul unei comunități private, cu acces securizat și trafic auto limitat. În plus, vei beneficia de toate facilitățile comune premium și spațiile verzi extinse destinate comunității! 

Avantajele locuirii într-un ansamblul rezidențial nou sunt multiple. Facilitățile, spațiile verzi și pentru socializare și locurile de parcare integrate îți vor face viața mai ușoară și mai frumoasă. Și, cel mai important, având totul la îndemână, vei reuși economisești cea mai prețioasă resursă ne-regenerabilă: TIMPUL.   

Îți punem la dispoziție apartamente de închiriat în Avalon Estate, ansamblu rezidențial premium din zona Aviației-Pipera, dar și case emblematice, de tip townhouse.

În funcție de prioritățile, standardele și nevoile tale, poți alege dintr-o gamă largă de unități. Toate locuințele de închiriat beneficiază de design personalizat și sunt prevăzute cu dotări Franke, Bosch sau Electrolux și aparat de aer condiționat Daikin.

Alege varianta ideală pentru tine dintre locuințele premium disponibile pentru închiriere în Avalon Estate: studio dublu, apartament cu 3 camere, duplex parkview, penthouse și townhouse.

Caută mai jos locuința dorită! 

Filtrează proprietăți
Filters

 

Tip Apartament
Camere
Băi
Preț
Mobilat/Nemobilat

Locuințe de închiriat în nordul Capitalei

Prime Rental a apărut ca răspuns la cererea ridicată a clienților pentru locuințe de închiriat.

Așadar, îți oferim această alternativă de servicii profesioniste și sigure pentru un standard ridicat de locuire, într-un mediu sănătos și echilibrat.

Dacă te numeri și tu printre cei care apreciază mai mult senzația de libertate decât sentimentul de proprietate, ridică-ți standardul de viață într-o locuință închiriată prin Prime Rental!

Acum poți trăi așa cum ai visat într-unul dintre cele două ansambluri rezidențiale dezvoltate cu responsabilitate de Prime Kapital în zona de nord a Bucureștiului!

Alege varianta ideală pentru tine:

  • o locuință de închiriat în Avalon Estate, în zona de birouri din nordul Capitalei;
  • un apartament cu chirie în Marmura Residence, în Bucureștii Noi, lângă stația de metrou Jiului.

Ambele ansambluri rezidențiale sunt eficiente energetic, beneficiază de finisaje premium și sunt aproape de tot ceea ce ai nevoie în viața de zi cu zi: supermarketuri, farmacii, centre medicale, grădinițe și școli.

Vei avea posibilitatea să petreci mai mult timp în aer liber, alături de prieteni, în imediata apropiere a locuinței tale.

Vrei să afli mai multe?

Contactează-ne!

Proiectele noastre
rezidențiale

Alături de centre comerciale și clădiri de birouri, Prime Kapital dezvoltă proiecte rezidențiale sustenabile în București și alte mari orașe.

Vrei să te contactăm noi?

Completează formularul de mai jos.
Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!