Blog

Am obținut autorizația pentru drumul de acces în Avalon Estate

11 ianuarie 2021

Începem anul cu forțe proaspete și cu vești bune. Ne bucurăm să anunțăm că am obținut autorizația de construire pentru drumul de acces în Avalon Estate și vom demara lucrările în perioada următoare.

Așa cum am promis, infrastructura principală a Avalon Estate va fi livrată împreună cu primele unități, astfel încât accesul proprietarilor să se facă cât mai ușor și ca ei să se poată bucura de experiența Avalon Estate încă din primul moment.

Prime Kapital a obținut la finalul lunii decembrie autorizația de construire a drumului de circa 700 de metri ce pleacă din Bulevardul Pipera ajungând până aproape de malul lacului Pipera. Drumul, aflat pe latura estică a ansamblului rezidențial, constituie una dintre căile de acces în Avalon Estate și va contribui la fluidizarea traficului în zonă.

Vom începe lucrările de construcție în perioada următoare, astfel încât drumul să fie finalizat până la predările de apartamente. Activitățile de amenajare vor dura circa 6 luni, iar la finalul lor va rezulta un drum asfaltat, cu o lățime de 8 metri.  Acesta înlocuiește drumul actual, de piatră, și va avea toate amenajările necesare: marcaje rutiere, iluminare si instalațiile de canalizare aferente.

Experiența Avalon Estate, încă din prima zi

În paralel, avansăm cu lucrările la Avalon Estate. În momentul de față, pe șantier sunt în prim plan vilele H10-H13, townhouse T5, clădirea administrativă (gatehouse) care de altfel va reprezenta și poarta de acces în ansamblul rezidențial, și o parte din parcările subterane.

Vom finaliza clădirea administrativă la sfârșitul trimestrului II din 2021, moment în care echipa noastră de vânzări se va muta acolo. Te ținem la curent și te așteptăm să ne vizitezi, de îndată ce va fi posibil, ca să descoperi experiența Avalon Estate de la fața locului.

Primele 254 de unități vor fi finalizate la sfârșitul anului 2021 și în primul trimestru al anului 2022, împreună cu 50% din zonele verzi, căile de acces, parcul din apropierea lacului și zona de club. Datorită infrastructurii și facilităților deja dezvoltate, te vei bucura de beneficiile și stilul de viață Avalon Estate încă din prima zi petrecută aici.

Avalon Estate este un concept rezidențial unic pe piață și va găzdui 104 townhouse-uri, 16 vile, 54 apartamente parkview și 572 apartamente urbane. Ansamblul rezidențial este dezvoltat pe un teren de 8.1 hectare, dintre care 2.8 hectare sunt destinate spațiilor verzi și de relaxare.

Dacă vrei să afli mai multe despre locuințele disponibile în Avalon Estate, completează formularul de contact și vom reveni către tine cu detalii.

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Află detalii.