Localizare

Descoperă mai mult

Departe de trafic, dar aproape de punctele de interes din Aviației și Pipera!

Localizare excelentă

Situat pe Bulevardul Pipera, nr. 1-VIII M, Avalon Estate are acces către Bulevardul Barbu Văcărescu, Calea Floreasca și Bulevardul Dimitrie Pompeiu.

Ansamblul rezidențial este aproape de cel mai fierbinte centru de business al Capitalei, dar și de grădinițele și școlile de elită din zona de nord a Bucureștiului.

Pentru a facilita accesul rezidenților, am construit noi înșine un drum de acces dinspre Bulevardul Pipera, pe lângă clădirea Gatehouse și până pe malul lacului Pipera. În proiect am prevăzut și o cale de acces secundară, pe care o vom construi în viitorul apropiat.

De asemenea, planurile administrației locale pentru dezvoltarea infrastructurii în viitorul apropiat prevăd implementarea unor soluții noi, menite să fluidizeze traficul în zonă.

Accesibilitate și mijloace de transport

Din Avalon Estate vei putea ajunge rapid cu mașina pe DN1 și Autostrada A3, atunci când vei dori să călătorești în afara orașului.

În aproximativ 20 de minute te poți afla la  Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, pentru călătorii interne sau internaționale.

Există și alte alternative la îndemână, față de transportul auto, atunci când vei avea de mers în oraș:

Autobuz: 231, R416, R449, R450, R459: stație la 2 minute de mers pe jos.

Metrou Aurel Vlaicu sau Pipera: 30 de minute de mers pe jos sau 10 minute cu mașina.

Spații verzi

Deconectează-te și bucură-te de natură!

Parc Avalon Estate: 0 min

Lac Pipera: 0 min

Grădina Zoologică: 13 min

Parc Herăstrau: 16 min

Spații comerciale

Cele mai importante centre comerciale din nordul Capitalei se vor afla chiar lângă tine, la câteva minute de mers cu mașina!

Pipera Plaza: 4 min

Promenada Mall: 8 min

Băneasa Mall: 18 min

DN1 Value Centre Prime Kapital Logo: 25 min

Descoperă pe hartă complexul rezidențial Avalon Estate!
Ai cele mai importante puncte de interes aproape de tine: de la cele mai exclusiviste centre comerciale până la școli, grădinițe, centre medicale și cel mai mare parc din București!
Newsletter
Fă parte și tu din comunitatea exclusivistă Avalon Estate!