Planul Ansamblului Planul Ansamblului

Ansamblul rezidențial Avalon Estate este diferit de toate celelalte în primul rând pentru că este unul cu o densitate redusă: clădirile nu depășesc 4 etaje, iar parcurile, grădinile private și aleile exclusiv pietonale se întind pe suprafețe generoase.

Astfel, nu vei avea niciodată senzația apăsătoare de aglomerație dintr-un cartier supraaglomerat.

Ne-am dorit să creăm mult mai mult decât un cartier nou de locuințe: un spațiu armonios, plăcut și confortabil, un loc în care să îți dorești să prinzi rădăcini și să te poți bucura în libertate și siguranță de tot ceea ce viața are mai bun de oferit.

O comunitate elitistă merită servicii și facilități pe măsură. De aceea am integrat în proiect, pe lângă zona de boutique, câteva concepte unice, doar pentru rezidenți și invitații lor:

Tipurile de locuințe au fost concepute astfel încât să poată răspunde exigențelor unei comunități diversificate, cu vârste, ocupații și priorități diferite.

Astfel, clădirile care includ apartamente urbane sunt integrate în planul ansamblului complementar față de vilele individuale, casele de tip townhouse și locuințele tip duplex parkview.

Apartamentele penthouse reprezintă o opțiune pentru cei care își doresc mai multă intimitate la înălțime, în timp ce serviciile, facilitățile și spațiile verzi dedicate exclusiv rezidenților reprezintă puntea către o viață socială diversificată și sănătoasă a comunității.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!