Descoperă mai mult

Cine este Prime Kapital?

Unul dintre cei mai importanți investitori, dezvoltatori și operatori imobiliari în Europa Centrală și de Est.
Prime Kapital are o echipă integrată formată din peste 300 de profesioniști talentați, care au un singur scop: să construiască mai bine pentru tine.

Dezvoltatorul Prime Kapital oferă beneficii unice rezidenților proprii:

  • Opțiune de securizare a sumelor achitate ca avansuri
  • Soluții alternative pentru achiziția proprietății, prin programul de achiziție pe termen lung FlexAssist, unic pe piața din România
  • Servicii de administrare a complexului rezidențial de către dezvoltator pe o perioadă garantată de 5 ani
  • Serviciu de credit broker Prime Link.

Prime Kapital are în dezvoltare peste 3.200 de apartamente și case în 4 proiecte rezidențiale care pot fi considerate cele mai revoluționare din țară.

 

Marmura Residence

Proiectul rezidențial localizat în cartierul Bucureștii Noi din Capitală, cuprinde 458 de apartamente și 6 spații de birouri. La Marmura Residence poți alege între studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, inclusiv de tip duplex.

Ansamblul se întinde pe o suprafață de 15.000 m² și cuprinde 5 clădiri cu înălțimi diferite. Aici vei găsi spații verzi și de relaxare generoase, unde te vei putea bucura oricând de liniște.

Marmura Residence se numără printre promotorii conceptului de a trăi în comunitate, complexul pune la dispoziția rezidenților un spațiu conceput special pentru ei: Community Center.

Silk District

Este un proiect de regenerare urbană în Iași, un complex rezidențial cu funcționalități multiple care se întinde pe o suprafață de 100.000 m² dintre care 40.000 m² sunt dedicați spațiilor verzi, locurilor de joacă, aleilor și teraselor.

Proiectul cuprinde clădiri rezidențiale cu studiouri duble, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, inclusiv de tip duplex, dar și clădiri de birouri moderne.

Pleiades Residence

Situat în Ploiești, lângă Prahova Value Centre, Pleiades Residence se întinde pe 18.400 m², dintre care aproape 50% sunt spații verzi și zone fără trafic auto.

Complexul rezidențial cuprinde 498 de apartamente spațioase și eficient compartimentate: studiouri duble, apartamente cu 2,3 și 4 camere, inclusiv de tip duplex și penthouse.

Proiecte de retail dezvoltate de Prime Kapital

Prime Kapital are o vastă experiență în dezvoltarea proiectelor de retail nu doar în România, ci și în alte țări din Europa Centrală și de Est.

Prahova Value Centre

Ploiești

Bârlad Value Centre

Bârlad

DN1 Value Centre

Balotești

Dâmbovița Mall

Târgoviște

Sepsi Value Centre

Sfântu Gheorghe

Roman Value Centre

Roman

Militari Shopping

București

Baia Mare Value Centre

Baia Mare

Zalău Value Centre

Zalău

Atrium Mall

Arad

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!