Termeni și Condiții

Recepționarea informațiilor din cuprinsul prezentei Oferte nu poate constitui temei pentru niciun fel de pretenție rezultată din utilizarea acestor informații față de Prime Kapital. Informațiile cuprinse în prezenta Ofertă au un caracter orientativ și nu pot fi interpretate ca și o invitație sau intenție din partea Prime Kapital de a se angaja in orice tranzacție și nici de a obliga Prime Kapital la încheierea vreunui contract cu Beneficiarul. Informațiile cuprinse în prezenta Ofertă sunt valabile și își vor produce efecte numai în urma semnării unui contract, în condițiile agreate în acel contract.

Informațiile exprimate prin prezenta Ofertă sunt exclusiv în beneficiul și spre informarea Beneficiarului, fiind interzisă orice transmitere catre terți a acestor informații. Utilizarea neautorizată a oricărei informații oferite de Prime Kapital, alterarea în orice mod a conținutului acestor informații, expunerea sau însușirea acestor informații, sau prezentarea ca fiind informație proprie reprezintă un prejudiciu grav adus Prime Kapital și Prime Kapital este îndreptățit să acționeze în instanța persoanele care nu respectă obligațiile asumate implicit prin accesarea informațiilor din cuprinsul prezentei Oferte, pentru repararea întregului prejudiciu suferit.

Vezi mai sus Vezi mai departe
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Află detalii.