Specificații tehnice

 • Design urbanistic integrat

  Pentru a dezvolta un proiect de impact care să ofere un nivel de trai, recreere și securitate ridicat, a fost nevoie să gândim un concept de design urbanistic unitar la scară largă, unde o atmosferă de calitate poate fi creată, menținută și protejată de factori externi, pentru uzul exclusiv al locatarilor și oaspeților lor. Acest lucru a necesitat un teren cu o suprafață substanțială, poziționat într-o locație bună, și o planificare minuțioasă și îndelungată. O astfel de abordare ne permite crearea unei comunități integrate care beneficiază de spații verzi și recreere generoase atent planificate, circulație de mașini izolată și un design modern lipsit de repetitivitate evidentă.

 • Spații verzi și de agrement generoase

  Mai mult de 1/3 din suprafața terenului este ocupată de spații verzi și de agrement atent planificate. Aceste spații vor fi îngrijite la comun de o echipă specializată ce garantează întreținerea corespunzătoare. Astfel, se elimină nevoia locatarilor de a contracta separat lucrările de mentenanță, dar și riscul întreținerii inconsistente a spațiilor verzi de către unii locatari.

 • Design interior curat

  Ce presupune acest lucru? Nu veți vedea grinzi sau stâlpi în locuințele noastre – acestea fiind încorporate în interiorul pereților. Toate rețelele interioare de utilități sunt proiectate spre a fi integrate în structura de anvelopare, astfel încât spațiul de locuit să nu fie irosit. Acest lucru permite crearea de spații interioare mai înalte, luminoase, aerisite și neobstrucționate.

 • Accent pe intimitate

  De cele mai multe ori, locuințelor din complexele rezidențiale le lipsesc elementele esențiale ce asigură intimitatea fiecărui proprietar. Am proiectat toate unitățile cu nivel corespunzător de izolare fonică, astfel încât sunetul nu se propagă din interior către exterior sau invers. Mai mult, unitățile din Avalon Estate sunt proiectate astfel încât locuințele vecine să nu aibă vedere directă la dormitoare și alte spații private. Majoritatea unităților din faza 1, respectiv blocurile T și casele detașate, au o orientare ce garantează lipsa zgomotului generat de mașini, acest lucru reprezentând rezultatul dezvoltării unui concept unic.

 • Trafic auto redus și izolat

  Rețeaua de circulații auto din cadrul complexului a fost proiectată pentru a minimiza traficul, drumurile fiind izolate pe trei laturi ale terenului. Proiectarea locurilor de parcare este concepută astfel încât autoturismele să nu fie vizibile, imaginea generală a complexului nefiind afectată. Toate unitățile sunt protejate de disconfortul creat de mașini inclusiv prin restricții de viteză. Accesul la parc, către lac, cât și la zonele de agrement este doar pietonal.

 • Infrastructură integrată

  Apele pluviale sunt colectate printr-un sistem eficient, astfel încât se scurg în mod natural de pe fiecare drum, zonă verde, terasă, balcon, alee și grădină privată într-o structură dedicată. Abordarea noastră elimină riscul de acumulări de apă în subsoluri și infiltrații, asociate adesea cu o proiectare deficitară a infrastructurii clădirilor. Apele pluviale sunt preluate printr-o lagună – un element peisagistic ce are atât o funcție de design, cât și de filtrare a acestora înainte de deversarea în lacul de la marginea complexului. Integrarea generală a spațiilor verzi în proiect reprezintă o soluție ecologică sustenabilă pentru funcționalitatea acestuia, prin îmbunătățirea calității apelor pluviale care pătrund în lac și canale, reducerea inundațiilor, stimularea biodiversității și dezvoltarea unui sistem ecologic natural.

 • Garanții și declarații

  Prime Kapital colaborează numai cu specialiști cu experiență dovedită pe piața din România. Prin urmare, selectăm experți în toate domeniile, pentru a ne asigura că livrăm finisaje de calitate superioară, garantate de furnizori de renume și cu o reputație impecabilă. Mai mult, înainte de a fi folosite, materialele sunt atent selecționate, inclusiv prin testări și inspectarea proiectelor unde acestea au fost folosite anterior.

 • Drepturi și obligații comune

  Încă din stadiul rezervării, fiecărui viitor proprietar i se garantează confortul și calitatea vieții, într-un complex rezidențial de succes. Pentru a asigura aceste lucruri este nevoie de angajament, planificare și dedicație. Înțelegem că Avalon Estate este mai mult decât o casă, este o investiție pe viață. Prin urmare, complexul va fi administrat pe baza unui regulament rezonabil și echitabil care va acoperi toate conduitele ce ar putea avea un impact negativ asupra experienței individuale.

Vezi mai sus Vezi mai departe
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Află detalii.