Partenerul tău de încredere în obținerea unui credit bancar!

Cine suntem?
Noi suntem cei care fac conexiunea dintre tine și banca potrivită pentru tine.

Prime Link a apărut ca răspuns la necesitatea unora dintre clienții Prime Kapital de a obține în cel mai ușor mod credite pentru achiziționarea unei locuințe sau chiar pentru nevoi personale.

Astfel, Prime Kapital a implementat un program de intermediere de credite, în care a cooptat specialiști cu experiență în domeniul brokerajului de credite pentru clienții persoane fizice.
Echipa noastră cunoaște în detaliu sistemul bancar din România, legislația în vigoare, și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru obținerea unui credit. De asemenea, îți garantează confidențialitatea datelor tale.
Și – nu uita! – serviciile de intermediere pe care ți le punem la dispoziție sunt GRATUITE pentru tine!

Cu ce ne ocupăm?

De la identificarea celui mai avantajos credit pentru tine și până la finalizarea semnării contractului de vânzare-cumpărare, respectiv a contractului de credit, îți vom fi alături și ne vom ocupa de tot procesul.

Este suficient să ne contactezi, programăm o discuție și vom identifica împreună cea mai bună soluție de creditare. Din acest punct, noi vom face toate demersurile necesare și te vom scuti de consumul de timp, energie și resurse pentru obținerea creditului ideal.

Tipuri de credite pe care te ajutam să le obții

Specialiștii Prime Link pot identifica pentru tine cele mai avantajoase variante de creditare. Avem parteneriate cu majoritatea băncilor din România, așadar și posibilitatea de a intermedia credite personalizate, adaptate situației și dorințelor tale.

Iată ce tipuri de credit poți obține prin intermediul nostru:

 • Credit ipotecar
 • Credit imobiliar
 • Creditul Noua Casă
 • Credit de nevoi personale fără garanție
 • Credit de nevoi personale cu garanție
 • Credit de refinanțare
 • Card de credit
 • Overdraft
Tipuri de venituri care sunt luate în calcul

Pentru că în rețeaua noastră de parteneri se regăsesc majoritatea băncilor importante din România, avem cele mai mari șanse să putem identifica tipul de credit potrivit pentru tine, dar și băncile care ți-l pot acorda. În funcție de dorințele tale, te putem ajuta în obținerea unei creditări.

Așadar, echipa Prime Link poate găsi pentru tine o variantă în care îți pot fi luate în calcul toate tipurile de venituri pe care le obții, iar veniturile eligibile pentru obținerea unui credit sunt:

 • Venituri din salarii și venituri
  complementare salariului;
 • Venituri din profesii liberale;
 • Venituri din activități independente;
 • Venituri din dividende;
 • Venituri din chirii;
 • Indemnizație de creștere copil;
 • Contracte de drepturi de autor;
 • Rentă viageră;
 • Pensii
Ce ai de făcut pentru a obține un credit
cu ajutorul Prime Link?

Niciodată nu a fost mai simplu! Doar contactează-ne și de restul ne ocupăm noi!

Și, încă un avantaj pe care îl oferim clienților noștri: cei care aleg să investească într-o locuință din ansamblurile rezidențiale dezvoltate de Prime Kapital vor beneficia de oferte negociate și o durată de aprobare mult mai redusă!

Întrebări frecvente

Ce îți oferă Prime Link?

Prime Link este un serviciu integrat, care le ușurează substanțial viața clienților interesați în primul rând de investiții pe termen lung, așa cum este achiziționarea unei locuințe. În plus, pentru orice tip de credit, îți putem obține soluții personalizate!

Cât trebuie să aștept după ce contactez Prime Link pentru a primi ofertele de credit solicitate?

Din momentul în care te-ai întâlnit cu un reprezentant Prime Link, ofertele îți vor fi comunicate în maximum 48 de ore.

Cât durează etapa de analiză financiară a dosarului meu?

Din momentul în care avem toate actele necesare, analiza financiară a dosarului tău poate fi făcută într-un interval cuprins între 24 și 72 de ore.

Sunt sigur că vreau credit, dar încă nu am găsit casa ideală pentru mine. Cât timp va fi valabilă oferta băncii?

Oferta băncii poate fi securizată pentru tine, fără a suferi modificări, pentru un interval cuprins între 30 și 180 de zile, în funcție de banca creditoare. Nu vei avea nicio presiune imediată! Vei avea la dispoziție timpul necesar pentru a găsi exact ceea ce îți dorești.

În cât timp pot obține un credit?

În funcție de tipul de credit, acesta poate fi obținut în câteva zile sau în 2-3 săptămâni. De exemplu, un credit de nevoi personale poate fi contractat în câteva zile, iar un credit ipotecar poate fi contractat în 2-3 săptămâni.

Dacă obțin venituri din străinătate, pot aplica pentru un credit?

Da, dacă optezi pentru un credit garantat cu ipotecă imobiliară (fără solicitarea unui codebitor care să înregistreze venituri în România). Trebuie doar să ai venituri de minim 7500 RON (echivalentul în EUR), obținute din contracte de muncă derulate în străinătate timp de cel puțin un an.

Care este diferența dintre creditul imobiliar și creditul ipotecar?

Creditul imobiliar reprezintă un împrumut destinat achiziționării, construcției sau renovării (modernizării) unei locuințe și se poate garanta cu o altă locuință – pentru a se asigura obligația plății creditului rezultată în urma acestui împrumut.

Creditul ipotecar constă într-un împrumut pentru cumpărarea, construcția sau renovarea (modernizarea) unei locuințe și se garantează obligatoriu cu locuința respectivă – pentru a se asigura obligația plății creditului rezultată în urma acestui împrumut.

Dacă venitul meu nu este suficient pentru a accesa un credit, ce soluții pot avea?

În acest caz, venitul tău se poate cumula cu veniturile soțului/soției sau cu ale unei rude de gradul I/afini (părinți, frați/surori, copii, socri, gineri/nurori). De asemenea, pot participa cu venituri și alte persoane fizice fără grad de rudenie, care locuiesc și se gospodăresc împreună cu solicitantul, însă numai în cazul creditelor garantate cu ipotecă imobiliară.

Aceste persoane vor avea calitate de codebitori.

Contactează-ne și te vom ajuta să obții creditul potrivit nevoilor tale!

Vrei să te contactăm noi? Completează formularul!

Prime Link – Noi suntem conexiunea ta cu banca!

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!