Proiect

Avalon Estate lansează o provocare în ceea ce privește calitatea vieții

Siguranță și trafic redus, o ocazie minunată de a prinde rădăcini într-un mediu sigur, liniștit și plin de verdeață

Avalon Estate e un concept unic de ansamblu rezidential ce oferă calitate și sigurantă locuitorilor săi. Aflat între Aviatiei și Pipera, în partea de nord a orașului, proiectul ia naștere pe un teren cu o suprafată de 8.1 hectare, în imediata vecinătate a zonelor comerciale și de birouri din București. Avalon Estate îti oferă o locuintă de calitate într-o zonă accesibilă, un loc pe care să îl numești, cu drag, acasă.

Avalon Estate va găzdui 746 de apartamente și case personalizate, cu planuri variate, construite cu pasiune și mare atenție la detaliu. Cu 2.8 hectare ce se vor transforma în spații verzi, proiectul va deveni unul din cele mai căutate ansambluri de locuințe din București.

Vila

Cu grădină spațioasă, zonă de grătar și garaj dublu

Dintre cele patru categorii de locuințe din Avalon Estate, vila este cea mai elegantă. Cu cinci modele personalizate și doar cincisprezece unități disponibile pentru vânzare, acest tip de construcție a fost creat pentru cei care își doresc o casă șic și autonomă, poziționată într-un ansamblu rezidențial care oferă liniște, siguranță și apartenența la o comunitate de calitate.

Cu acces ușor printr-o străduță semi-privată destinată folosirii exclusive a proprietarilor, fiecare vilă are o priveliște superbă, cu vedere direct spre parcul central și malul lacului. Mai mult decât atât, vilele sunt amplasate în apropiere de locația Clubului și de facilitățile acestuia.

Cu suprafețe si volumetrie generoase, fiecare vilă are câteva caracteristici standard, cum ar fi bucătării mari, terase spațioase și zone speciale pentru grătar, zone generoase de living cu băi mari și luxoase, grădini private și garaje duble. Aceste case oferă lumină din belșug, spațiu suficient și o multitudine de facilități, potrivite unui stil de viață elegant și dinamic.

Townhouse

Orientat spre alei pietonale, cu acces principal printr-o grădină semi-privată

Casele cu specific olandez din Amsterdam, amplasate pe malul apei, au fost inspirația noastră pentru conceptul Townhouse-ului. Disponibile în 4 modele unice, fiecare din cele 144 de locuințe de tip Townhouse a fost creată cu accent pe spațiile interioare, asigurându-ne astfel că fiecare detaliu respectă crezul nostru legat de estetică, funcționalitate și durabilitate. Townhouse-urile sunt direct accesibile prin intrări private dinspre zonele de parcare sau aleile cu verdeață, lipsite de zgomotul mașinilor.

Townhouse-ul este un concept dinamic și o alternativă minunată pentru cei care caută o locuință cu acces la activități si spații exterioare, precum zonele din parc sau facilitățile din incinta Clubului, dar și posibilitatea de divertisment în aer liber pe o terasă privată spațioasă. Aceste locuințe au prețuri competitive si sunt o bună alternativă la un apartament mare din oraș sau o casă din suburbii.

Apartament Parkview

Apartamente la parter cu gradină și duplexuri cu vedere spre parcul central

Această categorie este o fuziune între conceptul de apartament și cel de Townhouse, oferind suprafețe mari, disponibile in unități aflate la parter și duplexuri. Apartamentele Parkview au parte de o priveliște extraordinară spre parcul central și spre malul lacului, pentru cei care caută apartamente luxoase, mari, într-o comunitate integrată. Acest tip de unitate este oferit în trei variante de compartimentare generoase în spațiu, volum și lumină. Apartamentele Parkview aflate la parter au curți semi-private, în timp ce duplexurile beneficiază de terase mari.

Apartament Urban

Apartamente cu 2 și 3 camere, pentru cei ce caută un stil de viață activ

Cele mai dinamice și mai eficiente tipuri de construcții disponibile în cadrul Avalon Estate, Apartamentele Urban sunt destinate celor ce caută un stil de viață de tip „încuie și pleacă”, într-un ansamblu rezidențial cu densitate mică, aproape de oraș și de tot ce are el de oferit.

Apartamentele cu 2 sau 3 camere vin în 16 opțiuni diferite de compartimentare. Fiecare este conceput astfel încât să maximizeze și să îmbunătățească spațiile. Ne asigurăm că nevoile locatarilor sunt îndeplinite prin oferirea unor zone de depozitare largi, holuri comune cu trafic redus și lifturi, o recepție comună pentru fiecare 8 apartamente, cu acces direct la tot ce oferă complexul.

Acest tip de apartamente este foarte important pentru conceptul proiectului, deoarece există o nevoie clară de locuințe urbane de calitate, plasate într-un cadru minunat, ca alternativă la apartamentele din zonele cu densitate mare și mediu înconjurător de slabă calitate pe care adesea le oferă orașul.

Parc

Spații verzi întinse, cu vegetație versatilă într-un cadru natural și liniștitor

Imaginați-vă o grădină centrală și privată, întinsă pe mai mult de un hectar, inspirată în detaliu de cele mai frumoase și cunoscute peisaje din România. Imaginați-vă un spațiu atât de bogat în zone cu verdeață luxuriantă, cu zeci de specii de plante, în cadrul unei structuri complexe și integrate ce susține un sistem ecologic de colectare a apei. Imaginați-vă că un astfel de parc este al vostru, pentru folosire exclusivă, fără a fi deranjați de zgomotele automobilelor.

Parcul central este parte din angajamentul nostru de a crea un ansamblu rezidențal de calitate, promisiune pe care o punem mai presus de orice. Parcul se continuă în mod natural spre malul sălbatic al lacului, într-o zonă de agrement suplimentară, proiectată separat și gândită pentru a completa cadrul natural. Aleile verzi dintre Townhouse-uri oferă în continuare grădini și zone verzi delimitate, ceea ce face ca accesul spre parc să fie posibil numai pe jos. Este un cadru liniștit și sigur, atât pentru adulți cât și pentru copii.

Club

Spațiul unde locatarii noștri și vizitatorii acestora să se poată recrea, întâlni și deconecta

Un refugiu intim pentru uzul personal al locatarilor și oaspeților, Clubul este o clădire frumos construită, cu uși mari de sticlă ce se deschid spre o grădină luxuriantă și o zonă cu piscină, amintind de designul unei sere italiene. Un restaurant cu 30 de locuri, o zonă privată de relaxare și un bar hip unde poți savura un pahar de vin, două studiouri de fitness flexibile pentru multe opțiuni de cursuri, băi cu duș și saună – Avalon Estate este perfect completat prin introducerea acestui concept dinamic de construcție.

Zona de recepție principală este accesibilă dinspre complex tuturor locatarilor, fiind întâmpinați de un concierge. Clădirea a fost concepută pentru a putea fi folosită în toate anotimpurile și va asigura continuitate de la un anotimp la altul, fără nicio întrerupere a serviciilor oferite.

Clubul face parte din casa ta și iți oferă posibilitatea de a te retrage din bucătăria sau terasa proprie, pentru a te bucura de o gustare, o băutură sau o bălăceală în piscină într-o după-amiază târzie.

Facilități

Poziționat pe malul unui lac, ansamblul oferă, pe lângă intimitate, siguranță și trafic redus

Accesul în interiorul proiectului este realizat printr-o poartă principală de intrare și o poartă secundară, asigurându-ne astfel că toate punctele de acces în complex sunt controlate. Poarta principală va include o clădire administrativă care asigură comunicarea deschisă între rezidenți și managementul proprietății.

Proprietatea va fi administrată de către dezvoltator, pentru a asigura o tranziție ușoară în perioada dintre finalizarea clădirilor și mutarea locatarilor în noile locuințe. Ultima etapă a proiectului va include zone comerciale integrate, axate în principal pe furnizarea de servicii necesare locuitorilor complexului.

Acasă Localizare
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Află detalii.