15 mai 2024

Avalon Estate – alegerea perfectă pentru familii în căutarea confortului și siguranței

Spuneam într-un articol trecut că ținem foarte mult la regulile din interiorul Avalon Estate. Asta pentru că ne dorim să oferim rezidenților o comunitate frumoasă și sigură, așa cum există în nenumărate țări din străinătate.

Am înțeles încă de la început cât de important este acest aspect, atât pentru tineri, cât și pentru familii, pentru părinți și pentru copiii lor. De la siguranța unui loc de joacă, până la un parc privat și frumos amenajat, am luat toate acestea în considerare atunci când am pus bazele complexului nostru.

Printre rezidenții Avalon Estate se numără și multe familii, cu copii de toate vârstele și sperăm ca și alții să opteze pentru o locuință în comunitatea noastră.

De ce? Pentru că avem, atât noi, cât și zona în care ne aflăm, toate facilitățile de care părinții ar putea avea nevoie.

Educație în proximitate
De la creșe, grădinițe, școli și licee, zona oferă nenumărate variante pentru fiecare vârstă în parte. Există atât opțiuni din învățământul de stat, cât și privat, inclusiv variante cu program prelungit, de tipul after-school. Iar foarte multe dintre acestea asigură chiar și transportul, deci copiii pot pleca și veni în siguranță acasă.

Locuri de joacă chiar în Avalon Estate
După o zi de școală sau chiar în weekend-urile petrecute acasă, cei mici se pot bucura de un loc de joacă dedicat lor. Chiar în parcul Avalon Estate, înconjurat de multe spații verzi, există un loc de joacă special construit pentru a satisface toate nevoile micilor aventurieri. Există chiar și un teren de basket unde cei de vârste mai mari își pot petrece timpul aruncând la coș.

Spații și terase verzi, perfecte pentru ieșiri în aer liber
Știți deja că avem opțiuni de locuințe cu terase mari sau chiar apartamente cu grădină proprie. Poți să îți începi, deci, după-masa cu o sesiune de gătit sau să te relaxezi cu o carte, chiar un film bun, în timp ce îi privești pe cei mici cum se joacă la soare.

Povesteam și despre spațiile verzi, ei bine aleile complexului te îmbie la plimbări îndelungate. Fie că ieșiți la plimbare sau vă relaxați pe o bancă, la soare, timpul în familie devine mult mai plăcut. Partea cea mai bună? Conceptul de gated community care înseamnă că te poți relaxa pe terasa casei tale, în timp ce copiii se joacă liniștiți, în siguranță, în parcul Avalon Estate.

Păduri și parcuri la câțiva pași
Și pentru momentele în care vă doriți o schimbare de peisaj, pădurea Băneasa se află la câteva minute de mers cu mașina. Pentru weekend-urile însorite de vară, o plimbare pe cărările umbrite va fi mai mult decât binevenită. Poți chiar să dai o fugă cu familia în parcul Floreasca sau Herăstrău, sau de ce nu, să te aventurezi până la Snagov sau Moara Vlăsiei.

Activități distractive pentru cei mici și nu numai
Pentru zilele de naștere, puteți alege oricând o petrecere în parcul Avalon Estate sau chiar o vizită la Pipera Land. Destiny Park este o altă opțiune bună pentru o după-masă cu activități educative în grup. Și dacă cel mic s-ar juca mai degrabă cu animăluțe, La căprițe este o alegere bună, distractivă, cu gazde mai mult decât drăgăstoase. Iar pentru aventurieri, traseele de la Edenland Park sunt alegerea perfectă.

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne