2 iunie 2022

Cardul VIP – Avantajele deținerii unui card de membru într-un club exclusivist

Într-o comunitate nou creată, este esențial să te simți binevenit, să fii bine primit și susținut în toate demersurile care vin la pachet cu achiziționarea unei noi proprietăți: mobilarea casei, utilarea bucătăriei, identificarea celor mai rapizi și mai adecvați furnizori de produse și servicii atât de necesare în astfel de momente. 

Bun venit acasă!

Ne dorim ca tu să poți trece cât mai ușor posibil peste perioada de acomodare, astfel încât să îți începi noul stil de viață cât mai curând. De aceea, am negociat pentru tine reduceri și beneficii la achiziționarea de produse sau servicii premium de la partenerii noștri. 

Desigur, ai toată libertatea să îți alegi propriile branduri preferate, însă este foarte posibil ca acestea să se regăsească în lista noastră de parteneri sau să descoperi în oferta acestora alte produse sau servicii care ți-ar putea fi de folos. 

Iată ce vei regăsi printre ofertele partenerilor noștri: 

  • Mobilier pentru întreaga casă, cu design modern, realizat din materiale premium. 
  • Consultanță, măsurători, proiectare și instalare de mobilier special pentru bucătărie. 
  • Tapet și decorațiuni pentru personalizarea spațiilor locuinței tale. 
  • Cadouri gastronomice premium și dulciuri artizanale. 
  • Produse și accesorii pentru bebeluși. 
  • Discount la cursurile oferite de instituții de învățământ private de prestigiu. 

Cardul VIP este rezervat exclusiv clienților Prime Kapital 

Pentru cumpărăturile din magazinele sau pentru a beneficia de discounturi la servicii, este suficient să prezinți cardul VIP, care va avea inscripționat un cod unic. 

Avem încă multe alte surprize în pregătire pentru tine, însă dacă ți le-am dezvălui pe toate încă de pe acum, nu ar mai fi cu adevărat surprize, nu? 

Avalon Estate, cel mai exclusivist și rarefiat proiect rezidențial din nordul Capitalei, îți va oferi toate condițiile pentru ca tu să te simți cu adevărat special și să te poți bucura de noua ta viață la maximum! 

Așa cum ți-am promis! 

Urmărește-ne în continuare pe website și în social media, ca să fii la curent cu ultimele noutăți!   

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne