15 martie 2024

De la prima cafea până la cină, sau cum să te bucuri din plin de Avalon Estate

Dacă citești asta, probabil cunoști sentimentul de entuziasm care vine la pachet cu mutarea într-un cartier, apartament sau chiar casă nouă. Este momentul în care poți redecora, îți poți reinventa spațiul, o poți lua de la zero. Și poate că mai frumos decât atât este sentimentul pe care îl ai după ce tot stresul a trecut și te trezești liniștit în noul tău cămin. Cum arată asta la Avalon Estate? Noi îți povestim, iar tu ne spui cât de bine sună.  

Aer proaspăt și dimineți cu priveliști înverzite 

A sunat alarma, dar sentimentul este unul plăcut. Nu te grăbești, ai tot timpul din lume să te pregătești de prima zi în noua ta casă. Îți faci cafeaua, îți iei câteva minute să te bucuri de spațiu și să procesezi tot ce se întâmplă. Dacă ai noroc de vreme însorită, îți începi dimineața direct pe terasă. Dar și dacă ploaia îți strică planurile, te poți relaxa lângă fereastră cu o revistă bună sau cartea preferată. 

Hobby-uri la câțiva pași de tine 

Vrei să îți începi ziua și cu puțină mișcare? În curând vei putea să îți iei echipamentul și după o scurtă plimbare prin complex, să te bucuri de sala privată din ClubHouse. Un set la saltea, ridicare de greutăți sau yoga într-un spațiu dedicat, le vei putea face pe toate chiar în Avalon Estate.  

Lucrezi chiar de acasă

Ți-ai început ziua frumos, având grijă de tine, deci sigur ai energie bună pentru muncă. Partea cea mai bună este că poți lucra direct de acasă. Iar  dacă ai noroc, poți chiar să stai în aer liber și să te bucuri de puțin soare în timp ce dai primele mail-uri ale zilei.  

Pauză pentru gătit 

Atunci când prânzul e aproape, îți poți lua o pauză bine meritată și te poți relaxa cu o sesiune de gătit. Dacă ai o priveliște pe măsură, totul devine mult mai plăcut. Te gândești la lista de lucruri pe care trebuie să le rezolvi azi, dar și la prietenii pe care îi vei invita în weekend. Ce meniu să pregătești? Unde să servești aperitivele? Ai spațiul ideal, trebuie doar să fii creativ. 

O gură de aer 

După o zi întreagă de call-uri și mail-uri, este timpul pentru puțin aer proaspăt. Fie că vrei să ieși cu câinele la o plimbare, să îl scoți pe cel mic la o tură de joacă sau chiar să arunci cu mingea la coș, parcul Avalon Estate te întâmpină cu brațele deschise. Ai o oază de verdeață chiar la tine acasă, la câțiva pași de ușa ta. 

Finalul perfect  

Și ce final mai frumos de zi ar putea fi, altul decât o seară petrecută alături de familie și prieteni, în sufrageria ta? Închide laptopul, pregătește mâncarea preferată și bucură-te de povești împreună cu cei dragi. Poți chiar să faci o baie fierbinte, să pui serialul pe care îl tot amâni, să te pregătești de odihnă, iar apoi de o nouă zi în noul tău cămin. 

 

Sursa foto: Avalon Estate

 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!