29 aprilie 2024

Masa de Paște alături de comunitatea din Avalon Estate. Tips & tricks pentru decorare.

Fiecare sărbătoare este un nou prilej de a petrecere timp de calitate alături de toți cei dragi. Fie că vorbim de un Paște în 2 sau alături de o familie numeroasă, credem că atmosfera face cu adevărat diferența.

Pe lângă dispoziția bună, și decorul trebuie să fie unul pe măsură, așa că iată câteva ponturi care te pot ajuta să pregătești un prânz de vis, numai bun defotografiat.

Simplitatea face diferența

Dacă ai optat, în zona de dining, pentru o masă din lemn masiv sau orice alt material texturat, ar fi chiar păcat să o acoperi cu o față de masă, nu-i așa? Optează pentru o traversă, pe mijlocul acesteia, care să îi potențeze culorile și modelul. Dacă, însă, nu vrei să poziționezi farfuriile direct pe lemn, atunci poți alege un model texturat de suport de farfurii care să completeze întreg decorul.

Vesela este și ea importantă, plus că îți permite foarte mult spațiu de joacă, de la forme și culori diferite, la texturi și grafici minimaliste sau excentrice.

Townhouse in Avalon Estate

Un pic de natură vie

O masă de Paște nu este completă fără un buchet… sau mai multe, de flori superbe de primăvară. Este sezonul perfect pentru lalele, hortensii, bujori și chiar liliac. Poți fi creativ și să îți compui propriul buchet sau poți opta pentru cele deja create de florării.

Orice ai alege, cu siguranță invitații vor aprecia o notă naturală care să completeze întreg decorul.

Lumină naturală vs. lumină artificială

Știți deja că suntem mari fani ai ferestrelor mari care dau spre grădini și terase verzi. Tocmai din acest motiv, unul dintre locurile noastre preferate pentru masa de dining este lângă geam sau chiar pe propria terasă frumos amenajată din Avalon Estate. Pe timpul zilei te bucuri de o priveliște superbă, iar când lumina începe să se diminueze, poți aprinde lumânările de pe mijlocul mesei, pentru o atmosferă pascală.

Detaliile aduc tot farmecul

Fie că vorbim de decoruri tematice, accente de culoare sau recipientele preferate, detaliile vor ieși întotdeauna în evidență. Dacă ai ales culori pastelate pentru baza decorului mesei de Paște, poți alege bolurile preferate pentru aperitive, poți înviora masa cu accente colorate date de băuturi sau preparate și poți chiar să te joci cu vopseaua pentru ouă.

Este important să te simți bine

Oricum alegi să îți petreci zilele de Paște, important este să te bucuri de cei dragi și să simți că te reîncarci cu energie pozitivă. Fie că vrei să ciocnești un ou pe terasă, la soare, sau să decorezi masa din zona de dinning, cel mai mult contează să fii în mediul care te face împlinit.

Townhouse in Avalon Estate

 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!