4 aprilie 2022

Penthouse – conceptul din Avalon Estate: Trăiește viața la înălțime!

De ce ai alege să trăiești într-un Penthouse? Iată de ce: pentru că oamenii de succes vor alege întotdeauna un stil de viață care să răspundă unor standarde înalte. Iar locuința este unul dintre elementele cele mai importante, atunci când vrei să-ți trăiești viața la maximum și să te bucuri de întregul potențial al unei case exclusiviste. Ideal este ca atunci când faci o astfel de alegere, să o faci pe termen lung.

Află ce soluții ai la îndemână ca să te poți bucura deplin și cât mai mult timp posibil de viața într-un Penthouse ca-n filme!

Ce înseamnă „Penthouse”?

Numele de „Penthouse” este derivat dintr-un vechi cuvânt franțuzesc, care desemna pe vremuri o locuință suplimentară, de tip anexă.

Astăzi, termenul – care a suferit modificări inclusiv pe filiera engleză – se referă la unul dintre cele mai exclusiviste tipuri de locuințe. Poziționat la cel mai înalt nivel al unei clădiri și desfășurat fie pe un singur etaj, fie pe două etaje – cu scară interioară, penthouse-ul este una dintre cele mai spațioase locuințe. Locuințele de acest tip sunt completate la exterior de una sau mai multe terase proprii.

Istoria apartamentelor de tip Penthouse a început în New York-ul cosmopolit al anilor ’20. Boom-ul economic al perioadei a condus și către o creștere spectaculoasă a afacerilor imobiliare, dar și la o putere mai mare de cumpărare. Astfel, oamenii cei mai bogați și monștrii sacri ai Hollywood-ului au prins gustul proprietăților situate la înălțime, la ultimul etaj al clădirilor newyorkeze.

Terasă Penthouse Avalon Estate. Randare
Terasă Penthouse Avalon Estate. Randare

Penthouse: alegerea oamenilor de succes

De la Marilyn Monroe la Britney Spears, de la Keith Richard la Johnny Depp – nu mai este un secret pentru nimeni că starurile au investit și investesc în continuare sume considerabile în locuințe de tip Penthouse. Astfel, viața la Penthouse a devenit tot mai des asociată cu succesul, luxul și strălucirea.

În ultimii ani, și românii au prins gustul acestui tip de apartamente, mai ales că și cumpărătorii români sunt din ce în ce mai informați cu privire la dezideratele pe care trebuie să le îndeplinească o casă exclusivistă.

Dacă acum aproximativ 30 de ani termenul de Penthouse era cvasi-necunoscut în România, astăzi aproape toată lumea știe ce înseamnă.

În plus, gusturile consumatorilor au fost educate suplimentar prin accesul sporit la informație: de la finisaje și până la aspectul general și compartimentarea încăperilor, cumpărătorii români și-au ridicat nivelul pretențiilor. Astfel, și investitorii imobiliari s-au orientat astfel încât să poată răspunde și celor mai ridicate exigențe prin realizarea unor ansambluri rezidențiale la standarde internaționale.

Este și cazul Avalon Estate, un proiect imobiliar de top, dezvoltat în zona de Nord a Capitalei, care pune la dispoziția celor interesați 58 de apartamente tip Penthouse urban. Poți să alegi dintre mai multe tipuri de design și poți opta pentru apartamente Penthouse cu 4 sau cu 5 camere.

Scară interioară, Penthouse Avalon Estate
Scară interioară, Penthouse Avalon Estate

Viața în Penthouse: mai multă libertate, mai mult confort

Prime Kapital, compania care a dezvoltat proiectul rezidențial Avalon Estate, a venit în România cu o experiență bogată în domeniul dezvoltărilor imobiliare realizate la standarde înalte.

Cu multiple proiecte în Europa Centrală și de Est, Prime Kapital și-a propus să aducă și aici idei și proiecte de o calitate mult peste media cu care au fost obișnuiți românii.

Astfel, Penthouse-urile din Avalon Estate sunt sustenabile, luminoase, spațioase, cu un grad ridicat de confort și îți pot asigura intimitatea pe care ți-o dorești.

Suprafețele utile de până la 135,6 metri pătrați sunt completate cu spații dedicate terasei de până la 125 de metri pătrați. Pardoseala încălzită pe timp de iarnă, terasele care îți asigură pe timp de vară intimitatea pe care ți-o dorești, chiar și în aer liber și designul arhitectural unic te vor face să te simți la înălțime nu doar la propriu, ci și la figurat!

Amenajare living Penthouse Avalon Estate
Amenajare living, Penthouse Avalon Estate

Clădirile situate pe malul lacului Pipera îți vor oferi priveliști de vis! Conceptul peisagistic se întinde pe o suprafață de 28.000 de metri pătrați, însă te vei afla într-o comunitate restrânsă, în care clădirile nu depășesc 4 etaje și în care nu vei fi apăsat de aglomerația sau zgomotul orașului.

În plus, ansamblul are servicii de securitate asigurate în permanență, club și piscină filtrată prin plante și cu o zonă specială pentru copii, la care au acces doar proprietarii locuințelor din ansamblul rezidențial și invitații lor.

Dacă te tentează ocazia de a prinde un loc în față la achiziționarea unui Penthouse sau apartament exclusivist în Avalon Estate, nu mai sta pe gânduri!

Poți programa aici o întâlnire sau chiar o vizită în ceea ce poate deveni pentru tine punctul în care să începi o nouă viață, într-un stil rezervat doar oamenilor de succes!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!