8 aprilie 2024

Te muți în Avalon Estate, iar timpul tău liber devine plin de posibilități

Ți-ai ales noua ta casă, ai devenit rezident Avalon Estate și a venit timpul să explorezi toate locurile pe care le găsești în proximitatea complexului. Fie că te-ai mutat pentru prima dată în zonă sau ești un fin cunoscător al cartierelor Aviației, Pipera sau Băneasa, acest ghid este pentru tine.

Cu multe spații verzi, dar și zone destinate shopping-ului, cu restaurante și cafenele, cartierul este perfect atât pentru familii, cât și pentru tineri sau doritori de entertainment.

Da, te poți bucura de liniștea naturii, dar ai și activități chiar lângă tine.

O oază de liniște și verdeață

Dacă vrei să iei o pauză și să te bucuri de o gură de aer proaspăt, poți să dai o fugă prin pădurea Băneasa, chiar să închiriezi o bicicletă și să urmezi traseul pitoresc dintre arbori. Chiar dacă nu este cel mai mare, parcul de la Casa Albă te poate întâmpina și el cu floră diversă, spații înverzite unde poți pune pătura și o sumedenie de bănci pe care poți sta la povești.

Dacă ieși cu cel mic, Parcul Regina Ana sau chiar grădina Zoologică sunt alegerile perfecte, cu spații de joacă, cărări pentru trotinete sau biciclete și diverse specii de animale

Casa Albă, sursa Restocracy (https://www.restocracy.ro/casa-alba-baneasa/

Restaurante și cafenele la un pas de tine

La capitolul mâncare sau chiar și băuturi, fie că vorbim de cafea sau un vin bun, zona este plină de surprize plăcute. Îți poți începe dimineața la Boiler at the Zoo, cu un Flat White aromat. Continui cu un brunch delicios la Brasserie 41, urmat de un desert la Gre Bakery.

După o plimbare prin cartier, te poți așeza la o degustare de vin la INdiVINO, chiar să încerci ceva de la băcănia lor. Un vin bun merge cu un charcuterie board pe măsură, nu? Și ca să închei seara frumos, rezervă-ți o masă la noul Le Bab Pipera și bucură-te de humus, Labneh și un Tartare delicios.

Le Bab Pipera, sursa ialoc (https://ialoc.ro/restaurante-bucuresti/le-bab-pipera-rezervari-4122)

Shopping pentru toate gusturile

Dacă e zi de cumpărături, recomandăm să începi de la Ferma Baciu sau La Pescaderia. Poți să îți alegi singur preparatele din carne sau pește și să le gătești acasă, pe gustul tău. După o oprire la Real Foods și Sixty 7 Bakery, ai ales o pâine delicioasă pe vatră, pastă de pește afumat, măsline și cele mai gustoase murături, iar masa e gata pentru servit.

Fie că vrei să cumperi și haine noi pentru sport sau decorațiuni de casă, Pipera Plaza rămâne o alegere la îndemână. Iar dacă vrei să le faci o surpriză celor dragi, poți să te aventurezi un pic mai departe de Pipera, la cofetăria Maria, pentru cele mai bune amandine de casă, dar și la una din florăriile de pe Erou Iancu Nicolae sau Pipera, ca să aduci un aer de primăvară în casă.

RealFoods Pipera, sura realfoods.ro (https://realfoods.ro/magazine)

Sport în aer liber și nu numai

Pentru cei cărora le place să își înceapă ziua sau weekend-ul cu puțină mișcare, pe lângă o vizită la sala de sport din Avalon Estate, există nenumărate variante și în cartier. Poți merge la o oră de tenis la Green Pipera, pilates la Body Tailors sau chiar o clasă de dans la Vertigo Dance School.

Sala Gym Avalon Estate
Sala Gym Avalon Estate

O vizită rapidă la salon sau frizerie

Pe lângă sport, shopping, plimbări în aer liber și cafenele artizanale, Pipera îți oferă și nenumărate variante pentru îngrijire personală. Poți merge la Jasika Barber Shop pentru o nouă tunsoare sau la Sempre Beauty Concept pentru un vopsit. Găsești tratamente faciale la Derma Studio și corporale la Nomasvello. Și dacă ai timp să dai o fugă puțin mai departe, poți ajunge chiar la Shiseido Spa pentru o zi întreagă de răsfăț.

Derma Studio Pipera

Derma Studio Pipera, sursa nicelocal.ro (https://nicelocal.ro/ilfov/beauty/derma_studio_-_salon_tratamente_faciale_pipera/)

Chiar și activități surprinzătoare

Te-ai gândit vreodată să mergi la karting? Dă o fugă la Amckart și încearcă o experiență plină de adrenalină. Dacă, însă, vrei să încerci ceva mai relaxat, poți merge la câteva lecții de călărie, chiar la Clubul de Echitație Hai pe Cai. Pentru o activitate de grup, rezervă o zi la Culinaryon și învață să gătești rețetele tale preferate sau experimentează cățăratul indoor la BLOKX Gym.

Culinaryon, sursa prographic.ro (https://prographic.ro/culinaryon.html)

Să fie această zonă și pentru tine? Noi spunem că da, așa că te așteptăm la o vizionare!

Avalon Estate – Contact

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne