11 ianuarie 2022

Very Peri – culoarea Pantone a anului 2022, un albastru-violet dinamic despre care trebuie să știi mai mult

La începutul lunii decembrie, designerii de interior, stiliștii și pasionații de culoare privesc cu interes către Pantone.

Este momentul în care este anunțată culoarea anului viitor.

Așa că am aflat cu toții ce nuanță va caracteriza cel mai bine anul 2022: Very Peri, o nuanță despre care compania spune că îmbină liniștea constantă a albastrului cu o infuzie energică de roșu.

Este o alegere îndrăzneață, cu o simbolistică aparte. Cu toții căutăm motive de optimism și încredere, de eliberare și de trecere într-o altă etapă, după o perioadă atât de încărcată: “Pantone 17-3938 Very Peri ” este cea mai caldă și veselă dintre toate nuanțele de albastru, prezintă o atitudine plină de bucurie și o prezență dinamică care încurajează creativitatea și curiozitatea îndrăzneață.”

Ne aflăm într-o etapă cu multiple dezacorduri dar cu toții putem afirma împreună: trăim o perioadă a transformărilor depline. Acesta pare a fi și motivul care a stat în spatele deciziei Institutului Pantone de a crea o culoare nouă pentru prima dată în istorie.

“A fost foarte important pentru noi să venim cu o nouă culoare pentru că acum avem o viziune foarte nouă asupra lumii”, a declarat  Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului de Culoare Pantone. Este un mesaj care are în spate noul concept al companiilor din întreaga lume, bazat pe transformarea digitală și inovație, pe “posibilitățile expansive care se află în fața noastră”.

Acum știm deja ce culoare va domina anul 2022 și în casele noastre. E momentul să abordăm alegeri îndrăznețe după o lungă perioadă comună de izolare. Very Peri are potențialul de a aduce acea atingere de culoare care animă orice încăpere. “Very Peri este potrivită pentru o gamă largă de materiale, texturi și finisaje diferite”, explică Pantone.

Dacă îți amenajezi casa de la zero sau doar simți nevoia să îi oferi un aer proaspăt, gândește-te cum să adaugi noua culoare în designul ales de tine. Very Peri poate fi integrată în decor printr-un perete vopsit, pentru o infuzie de culoare, sau o piesă de mobilier sau decor.

Gândește-te la un fotoliu, o canapea sau un taburet tapițat cu catifea pentru o atingere elegantă sau la o piesă de iluminat din sticlă, fie ca lampă de podea sau de perete. Desigur, un obiect din ceramică reprezintă o alegere inspirată pentru a accentua un accesoriu sau o anumită zonă din casă.

Poți găsi o serie de apartamente și case de vânzare în Avalon Estate în oferta noastră. Cu siguranță sunt idei care ți-au rămas în minte și pe care le poți transforma în realitate în viitoarea ta casă.

Contactează-ne și află mai multe detalii despre oferta noastră de apartamente de la unul din consultanții noștri în real estate.

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!