7 iulie 2023

Acasă – ca în vacanță

Una dintre cele mai bune părți ale vacanțelor este senzația de calm, de liniște. Simți că te afli cu adevărat într-o binemeritată pauză de la agitația de zi cu zi. Dar de ce nu ar fi posibil să ai această senzație în fiecare zi? Cu toții avem nevoie de momente în care să ne limpezim mintea, să ne odihnim corpul și să ne deconectăm de la viteza în care ne-am obișnuit să trăim. De aceea este atât de important cum arată și ce posibilități de relaxare îți oferă locul pe care îl numești „acasă”. 

Atmosferă de vacanță în Avalon Estate

Relaxează-te în natură! 

Împrejurimile locuinței tale, ceea ce vezi pe fereastră când te trezești dimineața, îți pot da o stare de bine sau nu. E important să poți trăi într-un mediu curat, liniștit, cât mai aproape de elemente naturale, reconfortante. 

Pentru o persoană ocupată, implicată în unul sau mai multe proiecte profesionale și personale, este ideal să poată avea în proximitatea locuinței variante de relaxare, mai ales dacă timpul nu îi permite să plece în vacanță ori de câte ori și-ar dori. 

Cel mai important element din Avalon Estate în acest sens este parcul central, locul în care copiii pot crește liberi, fericiți și în siguranță, printre copaci și flori. În plus, au la dispoziție și un spațiu de joacă special amenajat pentru ei.  

Loc de joacă pentru copii în Avalon Estate

Însă nu doar pentru cei mici este benefic acest spațiu. Împărțirea pe zone și amenajarea peisagistică le permite rezidenților de toate vârstele să petreacă timp afară, să socializeze, să facă mișcare în natură sau, pur și simplu să se deconecteze de la grijile de zi cu zi.  

În continuarea parcului, malul Lacului Pipera este încă o opțiune pentru relaxare, ideală pentru iubitorii de natură. 

„Vedeta” verii: piscina cu filtrare prin plante 

Cu siguranță îți va face plăcere să te răcorești în zilele libere, dar toride, în piscina filtrată prin plante, cu design unic și zone separate pentru adulți și copii. Te vei putea răsfăța apoi cu un cocktail aromat, de la barul amenajat în Clubhouse. Exact ca în vacanță! 

Sistemul de filtrare al piscinei este unul complex, dar care nu implică utilizarea clorului sau a altor substanțe cu potențial iritant. Plantele special selectate sunt elementul de bază în acest proces. În plus, oferă o priveliște unică, reconfortantă. 

Piscina din Avalon Estate

Locuințe spațioase, cu multiple posibilități de amenajare 

Interioarele clădirilor din ansamblul nostru rezidențial au un design eficientizat, care îți oferă posibilitatea să folosești spațiul la potențial maxim. Diversitatea locuințelor îți permite să alegi exact ceea ce îți dorești, în funcție de preferințele și stilul tău de viață.  

De la studiourile duble și până la townhouse, opțiunile vin în întâmpinarea nevoilor unei comunități variate, care își dorește, în ansamblul ei, să își ridice calitatea vieții.   

De altfel, de îndată ce pășești în Avalon Estate, vei avea senzația că ai intrat într-o altă lume. Mai elegantă, mai relaxată, mai potrivită pentru a te bucura de fiecare zi, într-o atmosferă pozitivă. 

Alee în Avalon Estate

„Staycation” – un concept inventat de americani, aplicabil și în Avalon 

În Avalon Estate, vei putea trăi ca în vacanță ori de câte ori vei avea câteva zile sau chiar ore libere. De altfel, în ultimii ani, ideea de a-ți petrece vacanța acasă a cucerit tot mai mult teren. Americanii i-au dau și un nume: „staycation”. Cu siguranță, și contextul global a contribuit la acest fapt. Însă, aparte de context, este minunat să ai la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca în vacanță chiar la tine acasă!  

Desigur, nu vei putea aduce muntele în Avalon Estate, nici marea, dar ai la dispoziție parcul și piscina.

În Clubhouse vei avea acces la restaurant și bar, așadar vei putea să iei pauză de la gătit sau să petreci alături de prieteni oricând dorești.  

Pentru evenimente private cu mai mulți invitați, vei putea, de asemenea, să îți rezervi o zonă din clădirea Gatehouse, aflată la intrarea în ansamblu. 

Pregătiri pentru petrecere în Gatehouse

Vei putea face sport în aer liber sau în spațiile special amenajate în Clubhouse. Dacă preferi meditația și tehnicile yoga – vei avea și această opțiune.  

Și, indiferent de tipul de locuință pe care îl vei alege, te vei putea bucura oricând de dimineți liniștite, savurând o cafea cu aromă de fericire pe terasa, balconul sau logia proprie! 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne