10 septembrie 2021

Clădirea Clubhouse din Avalon Estate

De câte ori ți s-a întâmplat să ajungi la epuizare și să nu te mai poți deconecta de la viața cotidiană? Noi suntem atenți la nevoile tale și îți punem la dispoziție numeroase facilități unice în Avalon Estate pentru relaxare. Știm că locuința ta trebuie să fie spațioasă iar comunitatea sigură, dar ce facem cu socializarea?

Ne-am gândit și la asta și printre facilitățile prezente în Avalon Estate găsești și un Clubhouse.

Clubhouse-ul din Avalon Estate – caracteristici

Este un loc multifuncțional în care nu doar că te poți relaxa alături de prieteni și familie, ci și un loc în care vei putea socializa cu vecinii tăi într-un cadru intim/liber.

Gândește-te doar la câte ore ai pierdut căutând un restaurant cu mese libere la finalul săptămânii sau cât timp ai stat în trafic ca să ajungi la sala de sport.

Lista poate continua, dar nu vrem sa te pierdem în detalii. Timpul tău este important pentru noi, iar cu aceste facilități prezente în Clubhouse, te vei bucura pe deplin de ore pe care, într-un alt context, le-ai fi pierdut pe drum.

De asemenea, în Clubhouse poți participa la activități de grup, alături de vecinii tăi. Poți lega noi prietenii, sau poți afla ceva nou și de interes pentru tine.

În sezonul cald, poți savura băutura preferată pe terasă, iar când ți se face cald, poți sări în piscina cu filtrare prin plante de lângă casă și să te bucuri de soare.

Ce pot să fac în Clubhouse?

Ne place sa credem că cerul este limita 😊, dar pe lângă activitățile de care ți-am spus mai sus, te poți bucura de următoarele:

Ateliere de creație

Fie că ți-ai dorit dintotdeauna să pictezi sau să desenezi, asta e un nou mod de a ieși din cotidian. Doar imaginează-ți cât de mult te vei distra și deconecta de la problemele de zi cu zi făcând asta. În plus, noi credem că este un mod plăcut pentru a stimula creativitatea ta sau a celui mic. Tu ce părere ai?

Vernisaje

Arta este atemporală! În Clubhouse se pot organiza vernisaje de care tu te vei putea bucura, departe de cozile care se formează la intrarea în muzee sau aglomerația dinăuntru.

Petreceri private

„Câți invitați au confirmat?”

„Există și separeuri sau stăm toți la un loc?”

„Unde mergem să mâncăm și ce bem?”

Dacă ai organizat cel puțin o dată o petrecere, aceste întrebări îți sunt familiare.

Recomandarea noastră este să nu-ți mai faci probleme cu organizarea unei petreceri, și să inviți pe toată lumea în Clubhouse.

Ai zone intime, separate de restaurant, perfecte pentru organizarea unei petreceri private. Energia celor mici pare că este nemărginită, iar ei se pot plimba, alerga și juca în voie în Clubhouse. Nu-ți face griji, toate zonele din interiorul Clubhouse sunt sigure pentru copii, riscul de loviri fiind redus la minim.

Saună și sală de sport

Am salvat ce-i mai bun pentru final!

Dacă piscina nu era de ajuns, acum te poți relaxa și în sauna prezentă în Clubhouse. Ce poate fi mai relaxant decât o oră de stat în saună după o zi aglomerată la muncă? Lângă această saună, găsești dușuri curate și vestiare ca să te poți schimba de hainele tale de peste zi, respectând cele mai înalte norme de curățenie.

În plus, te vei mai bucura de o sală de sport împărțită în 3 zone de interes:

Zona de streching și yoga

Într-un cadru liniștit, te poți relaxa, îți poți pune ordine în gânduri și te poți reîncărca cu energie pentru o nouă zi.

Studio de fitness

Dacă ești activ, arde caloriile în studioul nostru de fitness. Astfel, îți vei păstra tonusul muscular și îți vei menține starea de bine pe tot parcursul zilei.

Studio de aerobic

Dacă vrei să dansezi, să faci kangoo jumps, zumba și altele, poți să o faci în studioul nostru de aerobic.

Știm că alegerea unei locuințe este dificilă și tot mai mulți oameni caută și facilități unice ce aduc laolaltă comunități.

Prin facilitățile prezente în Avalon Estate îți aducem aproape de casă tot confortul necesar unui stil de viață exclusivist.

Clădirea Clubhouse este o parte integrantă din comunitatea Avalon Estate, alături de Gatehouse, piscină, parcul central și grădiniță.

Contactează unul din consultanții noștri în Real Estate și află mai multe detalii despre Clubhouse!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne