10 septembrie 2021

Clădirea Clubhouse din Avalon Estate

De câte ori ți s-a întâmplat să ajungi la epuizare și să nu te mai poți deconecta de la viața cotidiană? Noi suntem atenți la nevoile tale și îți punem la dispoziție numeroase facilități unice în Avalon Estate pentru relaxare. Știm că locuința ta trebuie să fie spațioasă iar comunitatea sigură, dar ce facem cu socializarea?

Ne-am gândit și la asta și printre facilitățile prezente în Avalon Estate găsești și un Clubhouse.

Clubhouse-ul din Avalon Estate – caracteristici

Acesta este un loc multifuncțional în care nu doar că te poți relaxa alături de prieteni și familie, ci și un loc în care vei putea socializa cu vecinii tăi într-un cadru intim/liber.

Gândește-te doar la câte ore ai pierdut căutând un restaurant cu mese libere la finalul săptămânii sau cât timp ai stat în trafic ca să ajungi la sala de sport.

Lista poate continua, dar nu vrem să te pierdem în detalii. Timpul tău este important pentru noi, iar cu aceste facilități prezente în Clubhouse, te vei bucura pe deplin de ore pe care, într-un alt context, le-ai fi pierdut pe drum.

De asemenea, în Clubhouse poți participa la activități de grup, alături de vecinii tăi. Poți lega noi prietenii, sau poți afla ceva nou și de interes pentru tine.

În sezonul cald, poți savura băutura preferată pe terasă, iar când ți se face cald, poți sări în piscina cu filtrare prin plante de lângă casă și să te bucuri de soare.

Saună și sală de sport

Am salvat ce-i mai bun pentru final!

Dacă piscina nu era de ajuns, acum te poți relaxa și în sauna prezentă în Clubhouse. Ce poate fi mai relaxant decât o oră de stat în saună după o zi aglomerată la muncă? Lângă această saună, găsești dușuri curate și vestiare ca să te poți schimba de hainele tale de peste zi, respectând cele mai înalte norme de curățenie.

Clădirea Clubhouse este o parte integrantă din comunitatea Avalon Estate, alături de Gatehouse, piscină și  parcul central.

Contactează unul din consultanții noștri în Real Estate și află mai multe detalii despre Clubhouse!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne