Blog

Clădirea Gatehouse din Avalon Estate

12 noiembrie 2021

Hai să facem un exercițiu de imaginație.

Amintește-ți de copilărie. De câte ori ai ascultat cum ți se citesc povești cu prinți și prințese? Nu-i așa că la un moment dat ți-ai dorit să îți trăiești viața ca în povești?

Și noi am devenit nostalgici!

Deși timpul nu a stat în loc, dorința noastră de a trăi viața ca-n povești a rămas aceeași. Să trăim în castele, să ne îmbrăcăm armura în fiecare zi și să mergem să cucerim noi culmi și să ne protejam regatul.

Cum facem noi asta?

Printr-un Gatehouse! Dacă următoarea ta întrebare este “Ce este un Gatehouse?”, îți spunem noi în cele ce urmează.

Este „poarta” prin care se face accesul în comunitatea exclusivistă Avalon Estate, unde tu beneficiezi de facilități unice, precum piscină naturală, restaurant, chiar și grădiniță privată.
Dar unicitatea nu se rezumă doar la facilități, ci la modul în care rezidenții vin laolaltă, în interiorul complexului, pentru a crea o comunitate plină de viață.

Clădirea Gatehouse este una din atracțiile principale din Avalon Estate! 

De ce?

Pentru că este diferită, atât prin compartimentare, cât și prin volumetria impozantă. Până când ansamblul va fi gata, acest loc va fi punctul de întâlnire dintre viitorii rezidenți și echipa de vânzări.

Dar ce spui dacă într-un singur loc ai putea sa vezi toate finisajele și materialele pe care le folosim în locuințele din Avalon Estate?

Sună bine, nu?

Așa credem și noi! De aceea, te așteaptăm în Gatehouse la unul dintre etajele special amenajate, pentru a-ți prezenta finisajele într-o experiență multi-senzorială.

Ce beneficii îți aduce clădirea Gatehouse? 

Crează o comunitate de tip „gated”, cu acces securizat 24/7, pentru că siguranța ta și a celor dragi este pusă pe primul loc;

Este un spatiu cu funcțiuni multiple, fiind unul din locurile în care poți socializa, fie pentru o degustare de vin sau expoziții, dar si de unde poti lucra;

Găzduiește sediul asociației de proprietari este în Gatehouse, pentru ca tu să ai totul la îndemână.

Design

Dacă ai ajuns la secțiunea asta, presupunem că vrei să afli mai multe despre designul unic al acestui Gatehouse. Dacă nu, sari peste această secțiune și contactează-ne pentru mai multe detalii! 😊

  • Interior 

Propunerea noastră e să nu ne pierdem în detalii dar nu putem să nu-ți spunem de interiorul acestui Gatehouse. Este la fel ca un centru expozițional!

DA, va fi ca la muzeu! Doar că piesele expuse sunt parte din ansamblu.

  • Exterior 

Stii cum  poți face diferența între Gatehouse și restul complexului Avalon Estate?

Prin registrele de pe fațadă. Le-am proiectat special ca tu să vezi intercalarea nivelelor, iar atunci când vrei să ne vizitezi, să te bucuri de o priveliște unică asupra Avalon Estate.

Acum că ai aflat mai multe despre Gatehouse, un concept unic în România, ne dorim să credem că, atât tu, cât și restul rezidenților vă veți simți “ca acasă”, imediat după ce treceți de barieră de securitate de lângă Gatehouse și intrați în Avalon Estate.

Discută cu unul din consultanții noștri în real-estate și află detalii! 

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Află detalii.