4 iulie 2022

Clubhouse rezidențial – Una dintre cele mai căutate facilități incluse în ansamblurile de locuințe

În ultimii ani, clădirile de tip clubhouse (cluburi în care rezidenții pot desfășura diverse activități în timpul liber) sunt tot mai des integrate în ansamblurile rezidențiale ca facilități, deoarece confortul pe care îl oferă ridică în mod semnificativ și valoarea proprietății.

Un clubhouse este în prezent una dintre facilitățile cele mai dorite de către cei care vor să se bucure la maximum de timpul lor liber.

Și asta, pentru că un clubhouse rezidențial le oferă membrilor comunității posibilitatea de a se relaxa, de a petrece timp cu prietenii, de a face sport sau yoga etc. în proximitatea locuinței, fără a mai fi nevoiți să piardă timp prețios parcurgând kilometri sau chiar zeci de kilometri pentru astfel de activități.

Clubhouse-ul din Avalon Estate – stil, confort și funcționalitate

Spre deosebire de alte ansambluri rezidențiale, Avalon Estate include nu doar una, ci două facilități unice destinate în primul rând activităților membrilor comunității: Clubhouse și Gatehouse.

Dacă unicitatea clădirii Gatehouse, care tronează la intrarea în ansamblul rezidențial, constă în primul rând în versatilitate și o recomandă pentru organizarea evenimentelor private sau de business, destinația clădirii Clubhouse este focalizată pe activități de relaxare și wellness.

Clubhouse-ul din Avalon Estate include spații pentru bar și restaurant, iar în imediata apropiere se află piscina cu filtrare prin plante.

Centrul destinat socializării și relaxării va fi funcțional atât vara, cât și iarna. Clădirea include și spații destinate activităților de întreținere de tip fitness și saună uscată.

Întregul ansamblu a fost proiectat astfel încât să ofere mai mult decât locuințe funcționale și elegante: Avalon Estate este o lume întreagă la scară mică.

Localizarea pe malul Lacului Pipera și designul peisagistic care include un parc central generos, grădini, locuri de joacă, piscină cu filtrare prin plante, grădiniță privată, zonă de boutiques și alei pe care nu este permisă circulația auto alcătuiesc un concept în care rezidenții vor beneficia de tot confortul necesar unei vieți complete și împlinite.

Avalon Estate: locul în care visele devin realitate

Oaza de verdeață localizată aproape de cel mai fierbinte punct de business din nordul Capitalei întrunește două dintre cele mai importante deziderate: confort urban și posibilitatea reconectării cu natura.

Pentru unii, pare greu de crezut că un astfel de proiect a putut fi dezvoltat într-un timp atât de scurt și la un standard de calitate superior, într-o zonă în care majoritatea dezvoltatorilor preferă să construiască blocuri de locuințe cu cât mai multe etaje și apartamente.

Dezvoltatorul Avalon Estate a pus, însă, pe primul loc confortul rezidenților și starea de bine pe care această comunitate o va transmite: clădirile ansamblului nu depășesc 4 etaje, acesta având o densitate redusă, astfel încât locuitorii săi să se poată bucura de senzația de libertate și să poată avea intimitate, atunci când simt nevoia.

  

Dacă visezi și tu să trăiești într-un mediu sănătos, relaxat, confortabil și inspirațional, te invităm să programezi o vizită la Gatehouse, unde vei putea afla totul despre acest proiect unic pe piața rezidențială din România!

 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!