FlexAssist

FlexAssist

Potrivit nivelului nostru de excelență în design interior, am creat o soluție flexibilă pentru a te ajuta să achiziţionezi locuința dorită. FLEXASSIST este o alternativă ce vine în întâmpinarea clienților noștri, care nu se califică pentru un credit ipotecar din cauza nivelului ridicat al avansului sau a politicilor de creditare rigide ale băncilor. Astfel am conştientizat necesitatea unei soluții versatile, care poate fi adaptată nevoilor tale. Viziunea noastră este de a livra soluții la cheie și de a le oferi opțiuni avantajoase clienților noştri. FLEXASSIST este una dintre soluțiile disponibile pentru a te sprijini în achiziția căminului ales, creând astfel încă o modalitate prin care noi, Prime Kapital, deservim interesele clienților noștri. Indiferent de opțiunea aleasă, îţi vom oferi tot suportul pentru ca procesul de finanțare să devină convenabil și eficient.

Criterii de eligibilitate

FLEXASSIST este disponibil persoanelor fizice, indiferent dacă acestea sunt persoane singure, cupluri sau familii, care intenționeză să achiziționeze una din unităţile noastre cu scopul de a o folosi ca locuinţă principală (este căminul tău, locul pe care îl numeşti “acasă”) și:

  • Nu beneficiază de fonduri suficiente pentru a acoperi avansul minim solicitat în cadrul unui credit ipotecar standard;
  • Dispun de venituri care fie nu sunt luate în considerare sau cărora le sunt aplicaţi coeficienţi de ajustare ce reduc semnificativ sumele luate în calcul pentru acordarea unui credit ipotecar standard;
  • În prezent nu dispun de un venit suficient de mare pentru a obţine un credit ipotecar standard pentru achiziţia locuinţei dorite, însă au perspective favorabile pentru o creștere substanţială a venitului în viitorul apropiat, aşa cum este cazul tinerilor profesioniști aflaţi la începutul carierei.

Surse de venit

De aici pornim în crearea ofertei personalizate pentru tine. Noi analizăm sursele tale de venit pentru a stabili dacă îndeplineşti criteriile financiare ale FLEXASSIST. Aceasta înseamnă TOATE SURSELE DE VENIT cât timp acestea sunt legale, constante, sustenabile sau există posibilitatea de a se materializa în viitor. Câteva exemple de venituri care sunt luate în considerare:

  • Dividende: o sumă de bani, care îţi este plătită periodic de către o societate, din profitul și rezervele acesteia;
  • Bonusuri: remunerație pentru performanță ridicată;
  • Altele: venituri din chirii, cadouri, recompense, beneficii, redevențe etc.

Caracteristici produs

FLEXASSIST îţi oferă câteva opțiuni flexible accesibile pentru tine la anumite intervale, la un preț de vânzare care este stabilit în mod transparent, echitabil, și pe baza condițiilor convenite și fixate astăzi. Acest produs nu este un credit ipotecar clasic şi îţi oferă beneficiile proprietăţii şi ale unui mod de plată în totalitate sub controlul tău.

Avans minim

Ai nevoie de un avans de doar 5% din prețul de vânzare. Restul de plată va fi structurat prin intermediul soluției noastre de finanțare FLEXASSIST prin plăţi lunare minime pe o perioadă maximă de 30 de ani.

Perioada maximă şi plăţi lunare minime

După cum sugerează și numele, aceasta reprezintă o soluție de plată lunară flexibilă pe o perioadă minimă de 2 ani și o perioadă maximă de 30 de ani. Nu eşti obligat să faci plăţi lunare pentru 30 de ani dacă vei avea posibilitatea să achiti într-o perioadă mai scurtă de timp, mai degrabă plăţile lunare sunt plăţi minime. Indiferent de perioada convenită inițial, în cazul în care are loc o schimbare de circumstanțe după data semnării contractului și poţi achita plaţi lunare mai mari, poţi crește nivelul plaţilor lunare şi ca atare poţi accelera finalizarea achiziției, fără a suporta penalități.

Valută

FLEXASSIST este acordat în EUR, dar plătibil în RON.

Plăți lunare fixe minime și costuri

Plăţile lunare sunt calculate transparent pe baza unor costuri corelate cu valorile din piaţă şi agreate de la început pentru maxim 30 de ani, în acelaşi mod în care ratele lunare ar fi calculate pentru un credit ipotecar clasic. Plăţile lunare sunt fixe pentru primele 24 de luni şi variabile ulterior în funcţie de variaţiile indicatorului Euribor. Vestea cea mai bună este că nu există costuri sau comisioane ascunse!

Specificații Ghid
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Află detalii.