7 martie 2022

5 beneficii pe care le găsești doar într-un townhouse

Conceptul de townhouse este unul extrem de popular în ultimii ani, cu atât mai mult cu cât încercăm cu toții să ne adaptăm unor perioade noi. Căutăm mai mult spațiu, liniște, un aer mai curat, iar o astfel de locuință este o alegere care oferă toate aceste beneficii atât de importante pentru un stil de viață îmbunătățit.

Asistăm cu toții la schimbări pe toate planurile, motiv pentru care mulți am fost cuprinși de o nevoie acută de liniște și siguranță. Iar un townhouse este exact alegerea potrivită care să ne satisfacă aceste nevoi atât de importante acum, dar mai ales, în viitor.

În Avalon Estate vei găsi un proiect unic în România, în care punem accent pe calitate, dragostea pentru mediul înconjurător și petrecerea unui timp de calitate acasă. Vei găsi și o ofertă bogată de astfel de proiecte townhouse, motiv pentru care am decis să împărtășim cu voi 5 beneficii pe care le găsești doar într-o astfel de locuință.

1. Apartenența la o comunitate

Casele, prin natura lor, sunt apropiate, ceea ce înseamnă că te vei alătura unei comunități. Există un sentiment special atunci când trăiești într-un loc în care poți crea legături cu oamenii din jurul tău. A trăi aproape de vecinii tăi dezvoltă oportunități pentru nou prietenii și activități, cu atât mai mult pentru copiii tăi.

2. Un preț de achiziție mai mic
Achiziționarea unei case de tip townhouse este mai puțin costisitoare decât achiziționarea unei vile. Un astfel de proiect reprezintă o investiție excelentă, întrucât oferă majoritatea beneficiilor unei case private iar costurile sunt mult mai scăzute. Nu ai parte de cheltuieli suplimentare, o astfel de locuință este o opțiune rentabilă pentru foarte multe familii care își doresc un stil de viață îmbunătățit, cu multiple beneficii față de clasicele apartamente de vânzare din România.

3. Întreținere mai ușoară
O casă de tip townhouse este atrăgătoare și datorită necesității unei întrețineri mult mai puțin costisitoare decât o vilă privată. Un astfel de proiect include și o curte spațioasă în aer liber dar care necesită mult mai puțin timp dedicat întreținerii ei. Cu toate acestea, vei avea parte de o experiență unică pentru tine și familia ta.

4. Facilitățile comune
În Avalon Estate vei găsi o ofertă de proiecte de tip townhouse cu totul unică, datorită facilităților comune pe care le-am creat în cadrul complexului. Acesta este și unul din marile avantaje ale unei astfel de proprietăți, locuitorii se pot bucura de spații verzi generoase, de promenadă și alei pietonale, de locuri de joacă, de un Clubhouse cu restaurant și bar, de grădiniță privată, de săli de fitness, sau de o piscină cu filtrare prin plante.

Toate acestea îți îmbunătățesc considerabil stilul de viață și modul în care îți petreci timpul liber acasă.

5. Funcționalitate
Chiar dacă are caracteristici ușor diferite față de o vilă privată, vei fi uimit de spațiul disponibil. De asemenea, alt avantaj extrem de important este lumina naturală generoasă, cu ferestre mari, amplasate inteligent.

În cadrul Avalon Estate am creat o astfel de oază de liniște și relaxare, un loc special pentru care fiecare detaliu contează.

Mai multe detalii despre proiectul nostru, cât și despre disponibiltatea locuintelor de tip townhouse pot fi accesate direct de la colegii noștri.

Contactează-ne și află tot ceea ce trebuie să știi despre conceptul nostru unic din România, Avalon Estate.

 

 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!