6 ianuarie 2020

Cât de importantă este credibilitatea dezvoltatorului pentru calitatea viitoarei tale locuințe?

Când își fac planuri pentru achiziția unei locuințe, mulți cumpărători sunt cel mai adesea atenți la preț și la zona în care este situat imobilul. Dar, există un aspect care trebuie să fie la fel de important: credibilitatea dezvoltatorului.

Avalon Estate – un proiect Prime Kapital

Avalon Estate este dezvoltat de Prime Kapital, companie cu o vastă experiență în domeniul imobiliar, cu un plan de dezvoltare de peste 700 de milioane de euro în România și Europa Centrală şi de Est.

Pentru Avalon Estate, dar și pentru celelalte proiecte, Prime Kapital are finanțarea asigurată, fiind un dezvoltator care construiește cu bani proprii. Acest lucru înseamnă că nu vor exista întreruperi în ritmul de construcție al locuințelor din Avalon Estate și nu se vor face compromisuri în privința calității pentru a economisi bani.

Iată alte câteva proiecte rezidențiale dezvoltate de Prime Kapital:

Garanția lucrărilor de calitate

Soliditatea financiară a companiei Prime Kapital, dovedită de proiectele anterioare de mari dimensiuni, garantează calitatea lucrărilor și a materialelor folosite pentru Avalon Estate. De exemplu, parcarea subterană, deși mai scumpă decât cea supraterană, permite dezvoltarea unui parc și a unei zone verzi extinse, sporește siguranța locatarilor și ridică nivelul general de confort al cartierului.

Designul curat al locuințelor Avalon Estate implică o investiție apreciabilă în deschideri ample și suprafețe vitrate generoase. Nu veți vedea grinzi sau stâlpi în locuințele Avalon Estate – acestea sunt încorporate în interiorul pereților. Toate rețelele interioare de utilități sunt proiectate pentru a fi integrate în ziduri, astfel încât spațiul de locuit să nu fie irosit. Acest lucru permite crearea de spații interioare mai înalte, luminoase și neobstrucționate.

Design fără compromisuri

Unii proprietari din cartiere proiectate deficitar sunt surprinși când prima ploaie le inundă subsolul și face drumurile dintre clădiri impracticabile. Trebuie să spunem că, în funcție de particularitățile fiecărui proiect, există standarde de proiectare și lucrări obligatorii care elimină sau reduc drastic astfel de riscuri. În Avalon Estate, apele pluviale sunt colectate printr-un sistem eficient, astfel încât ele se scurg în mod natural de pe fiecare drum, zonă verde, terasă, balcon, alee și grădină privată într-o structură dedicată. Abordarea pentru Avalon Estate elimină riscul de acumulări de apă în subsoluri și infiltrații, asociate adesea cu o proiectare deficitară a infrastructurii clădirilor. Apele pluviale sunt preluate printr-o lagună – un element peisagistic ce are atât o funcție de design, cât și de filtrare a acestora înainte de deversarea în lacul de la marginea complexului. Vă veți bucura astfel de parcul din Avalon Estate imediat după trecerea ploii, sau de ce nu, chiar în timpul ei.

Clădiri cu regim mic de înălțime

Pentru reducerea cheltuielilor, unii constructori aleg să dezvolte proiecte cu clădiri înalte și înghesuite, dar care afectează viața socială a comunității. Pentru a dezvolta un proiect care să ofere un nivel de trai, recreere și securitate ridicat, am gândit un concept de design urbanistic unitar la scară largă, unde o atmosferă de calitate este creată, menținută și protejată de factori externi, pentru uzul exclusiv al locatarilor și oaspeților lor. O astfel de abordare ne permite crearea unei comunități integrate, care beneficiază de spații verzi și recreere generoase atent planificate, circulația izolată mașinilor și un design modern lipsit de repetitivitate evidentă.

Astfel, având în vedere cele menționate mai sus, pe lângă toate celelalte elemente pe care un cumpărător le ia în considerare, reputația dezvoltatorului nu ar trebui ignorată. Aceasta poate face fi un indiciu care face diferența dintre un proiect slab și unul de calitate superioară.

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!