4 decembrie 2019

Cum este iarna în Avalon Estate?

Te-ai întrebat cum este iarna în Avalon Estate, în preajma sărbătorilor?  Deși iarna este un anotimp iubit de mulți, asigurarea confortului din propria locuință pe perioada sezonului rece necesită pregătiri și eforturi extra.

Un moment esențial în această pregătire este cel în care iei o decizie legată de cumpărarea unei case noi. Există câteva aspecte importante legate de acest anotimp, pe care ar trebui să le ai în vedere înainte de a lua o hotărâre.

Noi nu le-am trecut cu vederea în ceea ce privește Avalon Estate. Astfel, pentru a asigura un standard înalt de calitate a vieții locuitorilor, în orice perioadă a anului, proiectul a fost gândit până la cel mai mic detaliu. Drept urmare, aspectele care țin de confortul tău și al familiei tale pe toată durata iernii nu au fost uitate și vor fi prezentate în cele ce urmează.

Detaliile de design contribuie și la eficiență

La Avalon Estate, printr-un design integrat, am aplicat cele mai bune soluții de prevenire a pierderilor de energie, pentru a oferi un confort sporit proprietarilor. De exemplu, locuințele de tip townhouse și apartamentele au centrale comune. Acestea reprezintă cea mai bună soluție de încălzire, caracterizată de eficiență ridicată în producerea agentului termic și pierderi minime de căldură. Iar distribuția acestuia se face prin conducte bine izolate. De pildă, cele care traversează parcarea subterană au o izolație groasă de 19 mm. În acest fel, pierderile de căldură de la centrală în locuință sunt minime.

Izolația de calitate garantează economii de peste 30%

În afara sistemului de încălzire, o izolare corespunzătoare a locuinței contribuie la economisirea a sume semnificative de bani. Astfel, este important să se verifice din timp dacă există probleme cu membranele care apără clădirea de umezeală. Terasele din Avalon Estate sunt izolate cu dublă membrană bituminoasă, ceea ce garantează că nu vor exista surprize cu apa care se infiltrează în casă și îngheață pe perioada iernii, distrugând și izolarea termică.

O casă nu poate fi călduroasă în toiul iernii fără pereți bine izolați. Clădirile din Avalon Estate sunt dotate cu ziduri exterioare care diminuează substanțial consumul de energie necesar pentru încălzirea locuinței. Zidurile locuințelor din Avalon sunt izolate cu vată minerală de 15 centimetri. Acest material presupune o investiție mai mare decât plăcile de polistiren, dar oferă o durată de viață mai lungă. Astfel, nu mai este necesară refacerea periodică a izolării exterioare. În cazul ferestrelor, sunt folosite profile de aluminiu/PVC cu rupere de punte termică și geam termoizolant.

Parbrizul nu trebuie curățat de zăpadă

Chiar dacă nu contribuie direct la factura de întreținere a casei, parcarea subterană din Avalon Estate oferă un confort suplimentar locatarilor și economii de combustibil. Parcarea subterană reduce costurile de întreținere a autoturismului pentru că pornirea se face de la temperaturi normale, mai ridicate decât cele exterioare pe perioada iernii. Astfel, consumul de carburant necesar încălzirii  motorului este mai redus.

În plus, să nu uităm de economia de timp. Poți pleca mai repede cu copiii la școală sau către serviciu, pentru că nu mai este nevoie să cureți parbrizul și geamurile laterale de zăpadă.

Sistemul de parcare protejează autoturismele fără a afecta eficiența accesului sau proximitatea față de propria locuință. Astfel mașinile sunt și protejate în pararea subterană dar, sunt în egală măsură situate aproape de casă.

Iarna – un prilej de bucurie la Avalon Estate

Avalon Estate este un loc în care te poți bucura de tot ce are de oferit mai bun fiecare anotimp. Parcul central privat este un punct important de atracție, iar iarna este și locul unde poți petrece timp în aer liber alături de cei dragi. Odată cu așezarea primilor fulgi de nea, parcul își va schimba înfățișarea și va da un aer de poveste întregului ansamblu.

Așa că, fie că te afli în mijlocul parcului și construiești oameni de zăpadă, fie că admiri peisajul alb de la geam, cu un ceai, iarna în Avalon Estate îți va oferi un cadru de poveste!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!