3 martie 2020

Cum poți să socializezi aproape de casă în Avalon Estate?

Iarna îți poate complica planurile de a te vedea cu prietenii pe la care nu ai mai trecut de ceva vreme, iar atunci te întrebi: cum poți să socializezi fără să te complici prea tare? Locurile obișnuite de întâlnire, cum ar fi terasele și parcurile, nu mai sunt atât de primitoare ca în timpul sezonului cald. În plus, indiferent de anotimp, poate nu ai întotdeauna dispoziția necesară să te deplasezi spre zonele aglomerate ale orașului.

Avalon Estate îți oferă o soluție elegantă și la îndemnă pentru astfel de întâlniri – clubul său destinat exclusiv rezidenților și invitaților acestora. Clubul este o clădire cu un design modern, cu uși mari de sticlă ce se deschid spre o grădină luxuriantă și o zonă cu piscină, amintind de designul unei sere italiene. Zona de recepție principală este accesibilă dinspre complex tuturor locatarilor, fiind întâmpinați de un concierge. Clădirea a fost concepută pentru a putea fi folosită în toate anotimpurile și va asigura continuitate de la un anotimp la altul, fără nicio întrerupere a serviciilor oferite. Nici măcar nu este nevoie să te întrebi cum poți să socializezi: aici vei găsi cadrul perfect pentru ca totul să decurgă în mod firesc.

Locul perfect pentru ieșiri, la Avalon Estate

Restaurantul clubului are 30 de locuri și este perfect pentru un prânz cu prietenii sau o cină într-o atmosferă destinsă. După masă, îi poți invita pe oaspeți în zona privată de relaxare sau la barul cool, unde discuțiile pot continua în fața unui pahar de vin.

Activitățile pe care clubul le oferă nu se opresc doar la dining. Dacă vara îți place să ieși la o alergare prin parc cu un partener sau mergeți împreună la sala de fitness, e bine de știut că în cadrul Clubului există două studiouri de fitness flexibile pentru multe opțiuni de cursuri, băi cu duș și saună. În plus, pe timp de vară, piscina din cadrul clubului oferă ocazia de relaxare perfectă de a petrece o după amiază într-un cadru plăcut.

Fii gazda perfectă la Clubul Avalon Estate

Clubul din Avalon Estate face parte practic din casa ta. Aici vei avea ocazia să te bucuri de o gustare, o băutură sau pur și simplu să înoți în piscină. Accesul în interiorul cartierului este realizat printr-o poartă principală de intrare și o poartă secundară, asigurându-ne astfel că toate punctele de acces în complex sunt controlate. Poarta principală va include o clădire administrativă care asigură comunicarea deschisă între rezidenți și managementul proprietății. Te vei putea astfel bucura de vizita prietenilor în aceleași condiții de siguranță ca în restul proiectului.

Clubul va fi administrat de către dezvoltator, pentru a asigura o tranziție ușoară în perioada dintre finalizarea clădirilor și mutarea locatarilor în noile locuințe. Mai mult, Avalon Estate va include zone comerciale integrate, axate în principal pe furnizarea de servicii necesare locuitorilor ansamblului. Astfel, nu va fi nevoie să părăsești cartierul pentru a face cumpărăturile de bază. Toate facilitățile din Avalon Estate au fost gândite pentru a satisface nevoile de zi cu zi ale comunității care se va forma aici.

Iată cum poți să socializezi cu ușurință în Avalon Estate! Clubul te va ajuta să ții legătura cu cei dragi și să legi noi prietenii cu noii tăi vecini. Nu trebuie decât să îți faci timp pentru astfel de vizite plăcute.

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!