Blog

Despre Avalon Estate

28 iunie 2018

Prime Kapital, primul proiect rezidențial în România

Prime Kapital, investitor și dezvoltator imobiliar regional, anunță primul său proiect rezidențial, Avalon Estate, care oferă aproximativ 800 de unități rezidențiale de calitate, integrate într-o comunitate cu acces controlat. Avalon Estate este mai mult decât un proiect, este un concept unic de comunitate, realizat cu o mare atenție la detalii, calitate și cu accent pe un parc central mare. Proiectul oferă numeroase beneficii valoroase – intimitate, securitate, densitate scăzută a locuințelor și volum redus de trafic.
Autor: Oana Voinea
Sursa: Revista Biz

Avalon Estate – Un concept rezidential unic, situat in zona de nord a Bucurestiului

Calitatea, liniștea, siguranța și arhitectura urbană definesc Avalon Estate, proiectul rezidențial care își propune să ofere o experiență unică de locuire în zona de nord a Bucureștiului. Proiectul, dezvoltat de investitorul și dezvoltatorul imobiliar regional Prime Kapital, îmbină armonios design-ul urban într-un spațiu cu volume de trafic reduse și zone verzi private și comune, creând o adevarată comunitate pentru rezidenți.
Autor: Simona Giosu
Sursa: Idei pentru Casa

Îți cauți casă? Ia uite ce nou complex am găsit!

Calitatea, liniștea, siguranța și arhitectura urbană definesc Avalon Estate, proiectul rezidențial care își propune să ofere o experiență unică de locuire în zona de nord a Bucureștiului, mai exact în zona Pipera, după toate clădirile de birouri.
Autor: Adriana Lefter
Sursa: Design Therapy

Avertismentul unui manager din real-estate: Nu toate proiectele rezidenţiale anunţate se vor şi construi

Creşterea preţurilor pentru terenuri alături de cererea tot mai mare pentru rezidenţial încinge piaţa imobiliară din Capitală, pe măsură ce încep să-şi facă apariţia şi dezvoltatori care anunţă planuri şi proiecte fără ca aceştia să fi finalizat măcar tranzacţia cu terenul pe care ar urma să fie dezvoltat proiectul.
Autor: Bogdan Alecu
Sursa: Ziarul Financiar

Prime Kapital heralds its first residential project in Romania: a gated-community housing concept in an eco-friendly location in northern Bucharest

Regional real estate developer and investor Prime Kapital announced its first residential project on the local market. In a press conference on Thursday, the South-African developers said that Avalon Estate, to be located in northern Bucharest, aims to be the largest and most sought-after residential gated community in the city.
Autor: Alina Grigoras Butu
Sursa: The Romania Journal

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Află detalii.