28 iunie 2018

Despre Avalon Estate – primul proiect rezidențial Prime Kapital în România

Despre Avalon Estate, primul proiect rezidențial anunțat de Prime Kapital în România, au scris recent mai multe publicații. Te invităm să răsfoiești revista presei care tratează acest subiect, pentru a afla mai multe informații despre proiectul nostru inedit!

Prime Kapital, primul proiect rezidențial în România

Prime Kapital, investitor și dezvoltator imobiliar regional, anunță primul său proiect rezidențial, Avalon Estate, care oferă aproximativ 800 de unități rezidențiale de calitate, integrate într-o comunitate cu acces controlat. Avalon Estate este mai mult decât un proiect, este un concept unic de comunitate, realizat cu o mare atenție la detalii, calitate și cu accent pe un parc central mare. Proiectul oferă numeroase beneficii valoroase – intimitate, securitate, densitate scăzută a locuințelor și volum redus de trafic.
Autor: Oana Voinea
Sursa: Revista Biz

Avalon Estate – Un concept rezidențial unic, situat în zona de nord a Bucureștiului

Calitatea, liniștea, siguranța și arhitectura urbană definesc Avalon Estate, proiectul rezidențial care își propune să ofere o experiență unică de locuire în zona de nord a Bucureștiului. Proiectul, dezvoltat de investitorul și dezvoltatorul imobiliar regional Prime Kapital, îmbină armonios designul urban într-un spațiu cu volume de trafic reduse și zone verzi private și comune, creând o adevărată comunitate pentru rezidenți.
Autor: Simona Giosu
Sursa: Idei pentru Casa

Îți cauți casă? Ia uite ce nou complex am găsit!

Calitatea, liniștea, siguranța și arhitectura urbană definesc Avalon Estate, proiectul rezidențial care își propune să ofere o experiență unică de locuire în zona de nord a Bucureștiului, mai exact în zona Pipera, după toate clădirile de birouri.
Autor: Adriana Lefter
Sursa: Design Therapy

Avertismentul unui manager din real-estate: Nu toate proiectele rezidenţiale anunţate se vor şi construi

Creşterea preţurilor pentru terenuri alături de cererea tot mai mare pentru rezidenţial încinge piaţa imobiliară din Capitală, pe măsură ce încep să-şi facă apariţia şi dezvoltatori care anunţă planuri şi proiecte fără ca aceştia să fi finalizat măcar tranzacţia cu terenul pe care ar urma să fie dezvoltat proiectul.
Autor: Bogdan Alecu
Sursa: Ziarul Financiar

Prime Kapital heralds its first residential project in Romania: a gated-community housing concept in an eco-friendly location in northern Bucharest

Regional real estate developer and investor Prime Kapital announced its first residential project on the local market. In a press conference on Thursday, the South-African developers said that Avalon Estate, to be located in northern Bucharest, aims to be the largest and most sought-after residential gated community in the city.
Autor: Alina Grigoras Butu
Sursa: The Romania Journal

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne