23 mai 2023

Garden Living @Avalon Estate în Romanian Design Week 2023 

Dacă încă nu ați aflat, atunci vă spunem noi: Avalon Estate a fost inclus în 2023 în seria evenimentelor-satelit Romanian Design Week! Evenimentul Garden Living @Avalon Estate ǀ RDW Design Go! a adus laolaltă iubitorii de arhitectură urbană și amenajări peisagistice, dar și pe cei care înțeleg că orientarea către integrarea mediului natural în viața de zi cu zi, într-o comunitate sudată și sigură, este cea mai bună variantă de locuire în prezent, dar și în viitor.  

Echilibrul dintre natură și confortul urban

Așa cum locuințele de tip townhouse (sau casele înșiruite) se situează la intersecția dintre o casă individuală și un apartament, și Avalon Estate se află în punctul de echilibru dintre viața urbană și mediul natural. Elementele de design se regăsesc pretutindeni, de la clădirile elegante, marca ADN BA, până la amenajarea grădinilor, a parcului și a elementelor de decor.  

Cum a fost la Garden Living @Avalon Estate?

Garden Living reprezintă filozofia din spatele Avalon Estate și îmbină relaxarea oferită de natură și proximitatea orașului. Participanții la eveniment au avut posibilitatea să viziteze unitățile showroom, să facă plimbări în parc, dar și să participe la activitățile organizate special pentru această ocazie: 

  • Meet the Designer – întâlnire cu colega noastră, Arh. Gabriela Scântei, care a propus un exercițiu de imaginație pentru vizitatorii Avalon Estate și a prezentat un concept de design interior pentru una dintre locuințele noastre. 

  • Garden Living – vizitarea ansamblului: clădirea Gatehouse, unitățile showroom, parcările, aleile interioare, amenajările peisagistice.  

 

Garden Living ilustrează cel mai bine conceptul bazat pe este eficientizarea vieții în ansamblul ei, dar profitând la maximum de darurile naturii. Iar în Avalon Estate, am îmbinat armonios confortul, sustenabilitatea și diversitatea.  

Punctele forte ale ansamblului rezidențial Avalon Estate

Parcul central 

Parcul central, alături de grădinile locuințelor de la parter și zonele rezervate doar pentru pietoni, cicliști, trotinete, skate-board-uri (deci, fără trafic auto) reprezintă aproximativ 30% din suprafața proiectului, care este unul cu densitate redusă.

Despre parcul conceput de biroul de arhitectură urbană Beros Abdul+,  și împărțirea lui în zone poți afla mai multe aici 

Sistemul de filtrare a apelor pluviale: pârâul artificial și laguna 

Oricât de tare s-ar putea întâmpla să plouă la un moment dat în viitor, aleile din Avalon Estate nu se vor inunda. În plus, surplusul de apă va alimenta pârâul artificial care traversează parcul, apa de ploaie va fi utilizată și pentru udarea spațiilor verzi, iar excesul va fi deversat în Lacul Pipera, după ce în prealabil va trece prin laguna artificială, cu rol de filtrare.  

Mai mult decât atât: amenajările continuă până pe malul lacului, unde zona de promenadă îți va oferi ocazia să admiri apusuri de soare spectaculoase!

Întregul concept peisagistic este inspirat din peisajele naturale regăsite pe malurile apelor din România. 

Piscina cu filtrare prin plante 

Piscina cu filtrare prin plante (sau bio-piscina) este o abordare care permite curățarea apei în mod natural, fără clor sau alte substanțe toxice. Piscina, pe care am putea foarte bine să o numim și „iaz artificial”, este construită așa încât să filtreze apa în mod natural: cu ajutorul unor sisteme de drenaj și purificare și al plantelor special alese, cu rol de filtrare a apei.

Află mai multe aici 

Comunitatea noastră a început să se formeze!

În final, încă o veste bună: vineri, 19 mai, am dat startul semnării Contractelor de Vânzare-Cumpărare! Prin urmare, Clădirea T5 a început să prindă viață: cheile au fost deja predate către primii membri ai comunității din Avalon Estate, care se vor muta în noul lor „acasă” cât de curând. 

Bucătărie deschisă și living amenajat. Apartament cu 2 camere în Avalon Estate.

Dacă vrei și tu să trăiești în ansamblul nostru verde și sofisticat, contactează-ne și vom identifica împreună locuința pe care ai visat-o!  

 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!