21 iulie 2022

Penthouse, Duplex sau Townhouse?

Într-o lume în care cuvântul „acasă” capătă noi sensuri în fiecare zi, întrebarea cea mai frecventă a cumpărătorilor de locuințe premium este: penthouse, duplex sau townhouse?

Spațiile tradiționale au fost înlocuite treptat de noi concepte rezidențiale mai atractive. Printre ele se numără aceste noi tipuri de locuințe populare și în România.

O serie de elemente contează decisiv atunci când cumpărăm o locuință. Cele mai importante sunt spațiul, dotările, poziționarea, intimitatea, exclusivitatea, priveliștea și confortul.

Îți prezentăm în continuare o serie de caracteristici care fac diferența între tipurile de proprietăți pe care le-am menționat mai sus.

Penthouse

Un penthouse este, de cele mai multe ori, situat la ultimul etaj. Într-o astfel de proprietate, priveliștea este întotdeauna spectaculoasă.

penthouse in avalon estate

De asemenea, aceste apartamente au multiple avantaje față de restul apartamentelor din clădire. Asta, datorită caracteristicilor exclusive dar și opțiunilor de design. Spațiul nu este deloc înghesuit, deci amenajarea poate căpăta linii curajoase, într-o încăpere fluidă, luminoasă, cu un echilibru vizual. Acest gen de amenajare redă liniștea și intimitatea de care o casă în București are atât de multă nevoie într-o lume din ce în ce mai aglomerată.

penthouse interior in avalon estate

Duplex

Duplexul este un apartament situat pe două etaje, care simbolizează un stil de viață cu un plus de confort. Este o locuință adaptată nevoilor de spațiu și compartimentare din prezent.

duplex parkview in avalon estate

De asemenea, așa cum se întâmplă și în cazul unui penthouse, este o locuință care aduce un plus de intimitate, cu multă lumină naturală.

Este mai spațios decât un apartament clasic și este mult mai accesibil din punct de vedere financiar decât o vilă privată.

Townhouse

Acest nou concept pentru achiziția de locuințe din România este atât de popular în prezent datorită caracteristicilor sale.

Este o casă care are curte proprie și intimitate sporită, dar cu un buget mai scăzut decât o vilă privată.

townhouse in avalon estate

Totodată, în comparație cu o vilă privată, o proprietate de tip townhouse beneficiază, în plus, și de avantajele unui complex rezidențial. Asta se întâmplă în fiecare townhouse din București în proiectul nostru, Avalon Estate.

Și acest fapt nu este deloc de ignorat, date fiind facilitățile exclusiviste din cadrul unui astfel de proiect imobiliar unic.

Am vorbit despre avantajele acestor tipuri de proprietăți pe care le găsești și în oferta noastră din Avalon Estate, însă decizia de achiziție revine cumpărătorului în funcție de nevoie lui.

Toate aceste tipuri de proprietăți sunt opțiuni excelente pentru toți cei ce doresc un stil de viață îmbunătățit, o locuință premium, adaptată nevoilor actuale. Sperăm că ți-a fost util articolul nostru pentru a-ți contura o impresie clară despre penthouse, duplex sau townhouse.

Află mai multe detalii despre oferta noastră complexă și completă direct de la consultanții noștri!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!