16 iulie 2021

Penthouse-ul Urban

În această săptămână vom aborda o temă pe gustul tuturor: apartamentul Penthouse.

Vom prezenta pe scurt:

 • o mică istorie a acestui tip de apartamente;
 • lista de beneficii de care dispun acest tip de apartamente în cadrul Avalon Estate;
 • detaliile tehnice prezente în Penthouse-urile Avalon.

Scurt Istoric al Penthouse-urilor

De-a lungul anilor, multe celebrități au ales să locuiască în apartamente de lux de tip Penthouse. Fiind sinonim cu aceste apartamente, New York-ul este orașul cu cele mai multe celebrități care și-au achiziționat un Penthouse. Marilyn Monroe a stat în faimosul Penthouse Sutton Place împreună cu cel de-al treilea soț, Arthur Miller. Apartamentul are o suprafață de 278 m2 și dispune de o terasă spațioasă, 2 șeminee și priveliști de neuitat. Un alt locatar cu renume este Keith Richards, chitaristul formației The Rolling Stones. Apartamentul a fost renovat în 2011 și dispune de trei terase, o bibliotecă generoasă și multă lumină naturală.

În ultimii ani, cererea de locuințe de lux de pe piața imobiliară a explodat. Amplificată de ultimele tendințe în materie de sustenabilitate, amplasament, dar și de tehnologii emergente, locuințele de lux sunt căutate de persoane care își doresc dotări exclusiviste. Penthouse-urile sunt unitățile de top care beneficiază de o listă lungă de avantaje între care amintim de intimitatea sporită, lumina naturală pe tot parcursul zilei și localizarea ideală.

Avalon Estate

În București există numeroase proiecte rezidențiale, însă puține dintre acestea pot întruni elementele care fac din achiziția unei locuințe o investiție valoroasă. Avalon Estate este un proiect rezidențial unic în România, care beneficiază de facilități de lux, poziționare excelentă, dar și de calitatea excepțională a materialelor. Situat între cartierul Aviației și Pipera, Avalon Estate dispune de o ofertă generoasă de apartamente de tip Penthouse.

Pentru mai multe detalii în legătură cu disponibilitatea și gradul de ocupare, vă invitam să vizitați secțiunea dedicată din website-ul nostru!

Penthouse

În cadrul Avalon Estate, sunt disponibile spre vânzare 58 de apartamente de tip Penthouse. Ele sunt dispuse în așa fel încât intimitatea, siguranța și confortul sunt la superlativ. Beneficiile sunt numeroase, dar amintim mai jos de cele mai importante:

Beneficii:

 • 2 băi, dintre care una deschisa care dispune de 2 chiuvete alăturate;
 • 4 terase, dintre care una acoperită ca să o poți folosi indiferent de anotimp;
 • Lumină naturală pe tot parcursul zilei;
 • Vedere asupra întregului complex Avalon Estate;
 • Finisaje premium;
 • Poți vedea atât răsăritul, cât și apusul din intimitatea casei tale.

Detalii tehnice:

 • Suprafețe generoase până la 238 m2;
 • Volumetrie impresionantă;
 • Înălțime maximă până la 6m;
 • Un total de 77 m2 de terase ;
 • Izolație fonică si termică asigurată de: vată minerală bazaltică de 150mm și cărămidă cu goluri verticale, de tip Porotherm de 300mm;
 • Încălzire în pardoseală;
 • Termostat electronic/ unitate;
 • Tâmplărie PVC + cu 3 foi de geam(tripan) pe structură cu 7 camere;
 • Parchet Premium de tip triplu stratificat din lemn de 14mm grosime, în colaborare cu firma Tarkett;
 • Plăci ceramice premium de la Porcelanossa – Baterii Hans Grohe;
 • Băi complet finisate și utilate;
 • Uși din lemn de MDF (interioare);
 • Ușa exterioară metalică și securizată.

Avalon Estate este un proiect rezidențial unic în România. Situat pe malul lacului Pipera, în cartierul Aviației, ansamblul beneficiază de o mulțime de spații verzi, întinse pe o suprafață de 2,8 ha, un club dedicat comunității și zone exclusiv pietonale.

Ansamblul a fost gândit ca o comunitate exclusivistă, în care nivelul de trai, recreere si securitate sunt ridicate. Natura, fiind elementul cheie în Avalon Estate, este reprezentată de parcul central, în jurul căruia este construit întregul concept.

Acesta este format dintr-o zonă bogată în verdeață luxuriantă, cu zeci de specii de plante, în cadrul unei structuri complexe și integrate ce susține un sistem ecologic de colectare a apei. Mai mult decât atât, proprietarii vor beneficia de sisteme inovative de colectare a apei pluviale, cât și de o piscina de mari dimensiuni, în care apa este filtrată natural. Acest lucru oferă locatarilor confortul suprem în zilele toride de vară, alături de familie și copii.
În Avalon Estate, totul este la superlativ. Calitatea aerului, zonele de agrement, siguranța oferită și design-ul unic al apartamentelor sunt punctele cheie ale ansamblului.

Penthouse-urile nu sunt doar apartamente cu 4 camere, ele sunt un statement pe care mulți și-l doresc să-l facă.

În Avalon Estate găsești 58 de metode de a face această declarație de unicitate care te reprezintă. Finisajele premium, intimitatea sporită, liniștea și lumina naturală fac din fiecare Penthouse un loc de a creste frumos, în comuniune cu natura.

Fă primul pas și contactează unul din consultanții noștri pentru a primi mai multe informații personalizate despre apartamentele Penthouse disponibile spre vânzare!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!