4 septembrie 2019

Unde poți găsi o locuință într-o zonă liniștită, dar aproape de birou

Dacă vrei să îți cumperi un apartament sau o casă, cu siguranță îți este familiară rutina de a verifica pe hartă localizarea viitoarei locuințe, care ar trebui să bifeze măcar o parte din nevoile tale. Asta pentru că, în București, naveta până la birou poate fi de multe ori o provocare, iar câteva sute de metri distanță față de o arteră principală de transport poate însemna zeci de minute pierdute zilnic în trafic.

Din păcate, pentru mulți dintre viitorii proprietari, să aleagă o locuință pare să implice, invariabil, un compromis între liniștea unui cartier rezidențial nou și accesibilitate. Cele două criterii, însă, pot fi întrunite, acolo unde există ingredientele unui proiect rezidențial gândit pentru locuitorii acestuia, cu o amplasare și design axate pe dezvoltarea comunității.

Avalon Estate, cartierul localizat pe malul lacului Pipera, valorifică peisajul natural și respectă intimitatea fiecărei locuințe. Cartierul reușește să creeze o liniște aproape ne-bucureșteană, într-un ansamblu aflat la câteva minute de centrul de business al Capitalei.

O locuință aproape de zona de business

Cu acces direct la Bulevardul Pipera și la două stații de metrou aflate la o distanță de mers pe jos, Avalon Estate este o soluție optimă pentru cei care iubesc orașul, dar doresc să locuiască într-o zonă liniștită și în cadrul unei comunități unite. Noul cartier are acces facil la Bulevardul Barbu Văcărescu, Calea Floreasca și Bulevardul Dimitrie Pompeiu, rutele care definesc zona principală de birouri din București. Și, având în vedere dezvoltarea zonei, astfel de suprafețe extinse, care să permită dezvoltarea unor cartiere similare ca întindere în apropierea zonei de birouri, este extrem de limitată.

Suprafețe verzi generoase

Avalon Estate are avantajele unui proiect extins, cu densitate scăzută. Dezvoltat pe un teren de peste 8 hectare, cu ieșire directă la Bulevardul Pipera, cartierul va găzdui 733 de locuințe personalizate, proiectate și construite la ele mai înalte standarde. Aproape 3 hectare sunt destinate spațiilor verzi. Pregătirea pentru parcul central a început încă din anul 2018 prin plantarea a 150 de copăcei. Aceștia purifică aerul în mod natural, oferă zone ample de umbră și un decor variat datorită diversității speciilor. Mai mult decât atât, vegetația va fi deja dezvoltată atunci când se vor muta primii proprietari din Avalon Estate.

Amenajarea parcului presupune și un râu artificial, care va curge de-a lungul ariei pietonale și va contribui la diversitatea peisajului din interiorul cartierului. Dispunerea locuințelor permite ca cea mai mare parte a locatarilor să aibă acces direct către zonele verzi, în condițiile în care traficul auto este deviat în afara zonelor de socializare.

Arhitectură cu atenție la detalii

Întregul proiect a fost gândit pentru a asigura echilibrul dintre mai multe tipuri de spații: spațiile verzi și suprafața construită, cele private și cele comune, zonele administrative și de recreere. De aceea, arhitectura și dispunerea clădirilor în cadrul ansamblului nu oferă repetitivitate. Mai mult decât atât, clădirile sunt astfel proiectate și orientate pentru a garanta lipsa zgomotului generat de mașini, dar și pentru a nu permite ca dintr-o locuință vecină să fie vizibile spații private.

Astfel, nu este nevoie să faci un compromis și să alegi între a locui într-un cartier care îți oferă toate beneficiile de care ai nevoie și proximitatea față de locurile de interes. Avalon Estate este astfel unic prin localizare, design și gândit în așa fel încât locuitorii să se poată bucura de un standard de viață ridicat. Nu este de mirare că, pentru mulți profesioniști și oameni de afaceri care au biroul în nordul Capitalei, căutarea unei case aproape de serviciu s-a încheiat deja, odată cu anunțarea proiectului Avalon Estate.

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!