Blog

Veste bună de la Avalon Estate: PUZ-ul a fost aprobat

4 noiembrie 2019

Aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) primită de proiectul Avalon Estate demonstrează că designul inteligent, grija pentru mediu, atenția la detalii și siguranța definesc ansamblul rezidențial dintre Aviației și Pipera.

Dezvoltat pe un teren de 8.1 hectare, Avalon Estate este un concept rezidențial unic pe piață și va găzdui 104 townhouse-uri, 16 vile, 54 apartamente parkview și 572 apartamente urbane.

Proiectul oferă densitate redusă (regim maxim de înălțime de 4 etaje), parcări subterane sau acoperite, zone exclusiv pietonale, acces la lac și la un parc privat de 1,3 hectare. Totodată, acesta include un club privat cu grădină, piscină exterioară, restaurant, două studiouri de fitness și spații de retail.

Peste 2.8 hectare sunt dedicate spațiilor verzi și de agrement atent planificate, a căror amenajare a început încă din 2018. Conceptul include grădini pentru toate tipurile de unități: vilele vor avea zone exterioare în față și spate, townhouse-urile au grădini frontale și terase private generoase, iar apartamentele dispun de terase și grădini.

Avalon Estate este ușor accesibil dinspre Bulevardul Barbu Văcărescu, Calea Floreasca și Bulevardul Dimitrie Pompeiu, rutele care definesc zona principală de birouri din zona de nord a Bucureștiului.

În prezent, există o listă de așteptare pentru locuințele din Avalon Estate. Pentru a accelera procesul de construcție, am ales să aplicăm pentru o singură autorizație de construire pentru întregul proiect și nu pentru fiecare fază în parte. Obiectivul nostru este să livrăm primele unități nu mai târziu de 2020.

Află mai multe despre Avalon Estate!

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Află detalii.