4 noiembrie 2019

Veste bună de la Avalon Estate: PUZ-ul a fost aprobat

Aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) primită de proiectul Avalon Estate demonstrează că designul inteligent, grija pentru mediu, atenția la detalii și siguranța definesc ansamblul rezidențial dintre Aviației și Pipera.

Dezvoltat pe un teren de 8.1 hectare, Avalon Estate este un concept rezidențial unic pe piață și va găzdui 104 townhouse-uri, 16 vile, 54 apartamente parkview și 572 apartamente urbane.

Proiectul oferă densitate redusă (regim maxim de înălțime de 4 etaje), parcări subterane sau acoperite, zone exclusiv pietonale, acces la lac și la un parc privat de 1,3 hectare. Totodată, acesta include un club privat cu grădină, piscină exterioară, restaurant, două studiouri de fitness și spații de retail.

Peste 2.8 hectare sunt dedicate spațiilor verzi și de agrement atent planificate, a căror amenajare a început încă din 2018. Conceptul include grădini pentru toate tipurile de unități: vilele vor avea zone exterioare în față și spate, townhouse-urile au grădini frontale și terase private generoase, iar apartamentele dispun de terase și grădini.

Avalon Estate este ușor accesibil dinspre Bulevardul Barbu Văcărescu, Calea Floreasca și Bulevardul Dimitrie Pompeiu, rutele care definesc zona principală de birouri din zona de nord a Bucureștiului.

În prezent, există o listă de așteptare pentru locuințele din Avalon Estate. Pentru a accelera procesul de construcție, am ales să aplicăm pentru o singură autorizație de construire pentru întregul proiect și nu pentru fiecare fază în parte.

Află mai multe despre Avalon Estate!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne