19 februarie 2019

3 aspecte care păstrează valoarea unei case în timp

Cumpărarea unei case reprezintă nu numai o investiție financiară pe termen lung, ci și o investiție de timp și implicare, pentru că veți cumpăra locul în care vă veți petrece o mare parte din viață. Prin urmare, nu este o decizie de luat în grabă, deoarece va avea un impact direct asupra calității vieții dumneavoastră, dar și asupra valorii uneia dintre cele mai importante investiții făcute de-a lungul vieții.

Elemente care păstrează valoarea unei case

Există câteva elemente de care ar trebui să țineți cont atunci când prospectați piața pentru a găsi variante demne de luat în considerare atunci când vine vorba de alegerea unei case. Trei dintre acestea vor avea un impact semnificativ asupra valorii locuinței în timp, a creșterii sau descreșterii acesteia. Prin urmare, nu sunt de neglijat. Puteți afla care sunt acestea în cele ce urmează.

Localizarea și ponderea acesteia în valoarea unei case

Orice zonă prezintă avantaje si dezavantaje, dar, mai presus de toate, trebuie să luați în considerare și potențialul acesteia, prin scenarii care pot fi prevăzute în momentul achiziției.

Zonele de nord ale Bucureștiului sunt cele care au rămas mai valoroase decât celelalte, atât în timpul crizei, cât și după aceasta.

Având în vedere creșterea numărului proiectelor comerciale și de birouri din zonă, nu este deloc surprinzător faptul că cererea pentru soluții rezidențiale  a crescut. Astfel, ne-am dorit ca prin conceptul Avalon Estate să venim în întâmpinarea nevoilor oamenilor interesați de o locuință în partea de nord a Bucureștiului, prin crearea unei ansamblu rezidențial dezvoltat într-o zonă cu densitate scăzută.

Avalon Estate are acces direct către Bulevardul Barbu Văcărescu, Calea Floreasca și Bulevardul Dimitrie Pompeiu, rutele ce definesc zona principală de birouri din București. Astfel, oferim avantajele unui proiect mare și o localizare de calitate, selectă.

Cu acces către Bulevardul Pipera și două stații de metrou la distanță de mers pe jos, Avalon Estate este o soluție optimă pentru cei care caută confortul și calitatea într-o dezvoltare rezidențială alternativă, care nu este afectată de poluare, densitatea mare a populației sau lipsa de zone verzi.

Avalon Estate prezintă o oportunitate unică viitorilor proprietari de a cumpăra o locuință într-o comunitate rezidențială sigură, cu un design unic, puțin probabil să fie replicată vreodată.

Potențialul localizării este un aspect important atunci când studiați posibilitatea de investiție, având în vedere  raritatea unor astfel de beneficii. Dacă luăm în calcul oferta redusă din zonă comparativ cu cererea și prețul mediu spre ridicat, valoarea unui astfel de proiect  va crește fără îndoială.

Calitatea construcției poate să scadă sau să crească valoarea unei case

Un alt aspect care contribuie la păstrarea valorii locuinței în timp este cel legat de calitatea materialelor folosite, de construcția și proiectarea locuinței și a ansamblului. De la deschideri ample, ferestre mari și suprafețe generoase până la locurile de parcare, spații verzi și spații comunitare, fiecare detaliu contează. Pentru a ne asigura că dezvoltăm un proiect de impact care oferă un nivel ridicat de trai, recreere și siguranță, am creat  un concept de urbanism unitar pe scară largă, pentru uzul exclusiv al locuitorilor și al oaspeților acestora.

În plus, beneficiază de un sistem în care apa de ploaie este colectată, în mod natural din fiecare alee, zonă verde, terasă, balcon și grădină privată într-o structură dedicată filtrării, după care este deversată în lac. Astfel, se  elimină riscul de acumulare a apei în subsoluri și apariția infiltrațiilor- o cauză comună a deteriorării clădirilor.

Calitatea designului este un alt aspect care trebuie luat în considerare. Fiecare dezvoltare nouă ar trebui să tindă către crearea unui design de calitate și original, astfel încât să reziste testului timpului fără a se demoda. De asemenea, trebuie avută în vedere și funcția potențială a fiecărui spațiu.

Nu în ultimul rând, structura de rezistență robustă, executată conform normelor în vigoare, îți va oferi garanția că locuința ta va trece proba timpului și îți va oferi protecție pe termen lung.

Cu toate acestea, adevărul este că adesea vedem proiecte de calitate slabă, prost executate, care nu vor oferi niciodată o soluție de investiție durabilă și, mai mult, vor avea costuri ridicate de întreținere.

Este important să știți că achiziționați o casă care vă va oferi ani de amintiri și experiențe de calitate, dar în același timp a cărei valoare nu se va pierde, ci din contră, va crește.

Serviciile pentru comunitate și asistență

Decizia de a cumpăra o locuință ar trebui să fie influențată și de factorii care creează și susțin o comunitate unită. Pot copiii să se joace în siguranță în aer liber? Există reguli și structuri care se asigură că fiecare persoană din complex este respectată?

Răspunsul la aceste întrebări ar trebui să contribuie la decizia de a face achiziția.

O comunitate unită, de calitate, este un atu pentru cumpărarea sau revânzarea unei case. Pentru Avalon Estate, am acordat o mare atenție creării unui concept unic, care să poată favoriza și celebra o comunitate de succes. Drept urmare, mai mult de o treime din teren este ocupat de spații verzi abundente și atent planificate. Acestea vor fi îngrijite în mod centralizat de către o echipă dedicată, pentru a asigura întreținerea și păstrarea corespunzătoare de-a lungul anilor.

În plus, rețeaua de drumuri din cadrul complexului a fost proiectată pentru a minimiza traficul auto și acorda prioritatea zonelor pietonale. Drumurile sunt izolate de ariile comunitare, dar eficiente, datorită numeroaselor puncte de acces către locurile de parcare. De altfel, cea mai mare parte a locurilor de parcare este ascunsă, pentru a asigura o comunitate verde și pietonală sigură, dar și plăcută din punct de vedere estetic.

Facilități premium pentru viața de zi cu zi

Pentru fiecare comunitate ar trebui să implementeze soluții pentru nevoile de zi cu zi, cum ar fi grădinița, instituțiile care oferă cursuri, studiourile de fitness sau un loc pentru a savura o cafea de dimineață, înainte de a pleca la serviciu. Membrii comunității Avalon Estate vor avea parte de aceste facilități și de multe altele, pentru că bunăstarea viitorilor rezidenți este confirmarea unui proiect de calitate

La Prime Kapital îi încurajăm pe cumpărători să fie informați și curioși. În cele din urmă, cumpărătorul educat va aprecia eforturile noastre cu mult peste prețul metrului pătrat util și va înțelege proiectul la adevărata lui valoare.

Dacă vrei să păstrezi valoarea unei case în timp, trebuie să acorzi atenție tuturor detaliilor. Cu certitudine, merită să te documentezi și să aștepți, dacă este nevoie.

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!