17 iunie 2019

Avalon Estate – Un stil de viață dorit de tot mai mulți

Oferta Avalon Estate, unică pe piața românească, a fost extrem de bine primită de către viitorii noștri locatari. Din cele 38 de unități disponibile în perioada de pre-vânzare, a fost epuizat stocul de apartamente, townhouse-urile au fost rezervate în proporție de 50% și apartamentele Parkview în proporție de 67%. În prezent, există o listă de așteptare pentru locuințele din complex, la care se adaugă noi doritori constant.

Pentru a grăbi procesul, am decis să accelerăm obținerea tuturor aprobărilor pentru dezvoltarea proiectului nostru. Astfel, am solicitat autorizația de construire pentru întregul proiect de 733 de unități și nu pentru fiecare fază în parte, așa cum a fost anunțat la debut.

Calitățile Avalon Estate au atras atenția viitorilor noștri clienți

Calitățile unice ale proiectului și amplasarea în zona de nord a Bucureștiului au atras încă de la început atenția viitorilor noștri locatari. Printre acestea enumerăm densitatea scăzută în interiorul unui concept comunitar unic, casele bine proiectate, în mai multe variante și compartimentări, spațiile verzi extinse, clubul privat și serviciile comunitare.

Întregul ansamblu a fost proiectat integral până la cele mai mici detalii, iar acest lucru ne-a permis să începem lucrările de amenajare a spațiilor verzi încă din 2018. Prima etapă a presupus plantarea a 150 de arbori în parcul central și în zona de pe malul lacului. Parcul are un design liniar, cu arbori grupați în insule, în funcție de specie.

Excelență recunoscută

Avalon Estate stabilește un nou standard pe piață, fapt confirmat de primirea unei o mențiuni speciale la Romanian Building Awards 2019. Este destul de neobișnuit ca proiectele mari să obțină recunoașterea industriei pentru design, în condițiile în care Avalon a intrat în competiție alături de proiecte tip boutique. Atenția acordată detaliilor și conceptul bine gândit și integrat au fost recunoscute de specialiști.

Un concept unic

La încheierea lucrărilor, Avalon Estate va reuni un mix de locuințe: vile, townhouse-uri și apartamente realizate în stiluri și compartimentări diferite.

Complexul rezidențial se va întinde pe 8,1 hectare, iar locuințele vor beneficia de spații generoase și ferestre mari cu scopul de a facilita circulația optimă a aerului și luminii. Conceptul include grădini pentru toate tipurile de unități, ceea ce înseamnă că vilele vor avea zone exterioare în față și spate, townhouse-urile au grădini frontale și terase private generoase, iar apartamentele dispun de terase și grădini.

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne