28 octombrie 2019

Ce face interioarele locuințelor din Avalon Estate speciale?

Exemplu de amenajare dormitor în Avalon Estate. Randare.

Interviu cu Mihai Rotaru, a.rendering

Cum ați început lucrul la randările voastre – ce research ați făcut, ce surse de inspirație ați avut?

Fiecare amenajare pe care o propunem este unică în felul ei. Lucrul începe prin studierea spațiilor, testăm volume, materiale, texturi și cel mai important, felul în care lumina străbate spațiul. Odată ce obținem un rezultat favorabil, avem o imagine care transmite o stare, o emoție. Unicitatea spațiilor create ne ține departe de aplicarea unor „rețete”, însă deseori ne inspirăm din lucrări de referință din arhitectură. Având aceste repere, propunerile noastre pentru noul spațiu aproape ca vin de la sine.

Cum ai descrie interioarele locuințelor din Avalon Estate?

Avalon este un proiect unic și o provocare pentru cineva preocupat de designul interior. Interioarele locuințelor sale sunt diferite atât prin calitatea spațiului, cât și prin propunerea finisajelor și se detașează de așa zisele trenduri cool și volatile ale momentului, insistând, în schimb, pe o abordare eclectică și originală. Suntem permanent conectați cu ultimele apariții de materiale și finisaje și suntem întotdeauna deschiși să le folosim în amenajările noastre.

Idee de amenajare studio în Avalon Estate

Cum valorificați spațiile vitrate generoase ale locuințelor din Avalon Estate?

Orice spațiu interior este potențat de lumina care îl străpunge. O încăpere luminoasă aduce întotdeauna un plus de calitate locuirii, stimulând creativitatea, sănătatea și optimismul fiecăruia dintre noi. O fereastră generoasă ne face să fim mai conectați cu exteriorul în timp ce căldura interiorului căminului este îmbietoare.

Apartament luminos, cu zone vitrate mari în Avalon Estate. Randare.

Ce detalii ne poți da despre gama cromatică aleasă?

În general, mizăm pe culorile obținute din materiale ca lemnul de stejar, marmura, terrazzo, piatra sau ceramica în diverse culori. La acestea se adaugă accente de  lemn de nuc sau cireș, alamă, inox satinat și plante atent alese. De regulă, nu căutăm o culoare anume, ci suntem mai degrabă atrași de culoarea rezultată din material. Alături de textură, reflexie sau stereotomie se creează un tablou în nuanțe pastelate cu mici accente de culoare atent alese.

Ce sfaturi ai pentru viitori proprietari?

Viitorii locuitori ai acestor spații se vor bucura nu doar de toate facilitățile unui trai contemporan, ci se vor mândri cu un cămin personalizat nevoilor fiecăruia. Având aceste date, nu-i putem sfătui decât să își însușească și să-și personalizeze spațiul după bunul plac.

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!