17 octombrie 2018

5 aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o casă

Vă pregătiți să cumpărați o casă?

Achiziționarea unei locuințe este una dintre cele mai importante decizii financiare pe care le veți lua. De la identificarea celei mai potrivite zone și până la motivul pentru care contează expertiza dezvoltatorului imobiliar, iată câteva lucruri la care trebuie să fiți atenți atunci când hotărâți să faceți acest pas.

Poziționarea

Zona în care este situată viitoarea casă este extrem de importantă în determinarea valorii actuale și viitoare a investiției pe care o veți realiza. Este acea zonă una care se va dezvolta în viitor? Infrastructura existentă asigură un acces facil către oraș și centrele de business? În caz contrar, există planuri legate de viitoare investiții în îmbunătățirea infrastructurii? Se află în proximitatea unor facilități din sectorul serviciilor? Oferă locuri de parcare? Este investiția protejată de acțiunile altora? Toate acestea sunt întrebări pe trebuie să vi le puneți atunci când vreți să cumpărați o casă, în primele etape de cercetare a pieței. Zona în care dezvoltăm Avalon Estate a fost special aleasă datorită poziționării sale în nordul Bucureștiului, cu acces ușor atât spre centrul orașului, cât și spre zona de afaceri din Pipera, existând proiecte de dezvoltare a infrastructurii. De asemenea, se află în apropierea unora dintre cele mai bune școli private din oraș, dar și în vecinătatea centrelor comerciale din Băneasa și Aviației.

Renumele dezvoltatorului imobiliar

Așa cum probabil nu ați cumpăra o mașină de la un producător total necunoscut sau nu ați avea încredere să plasați economiile familiei la o bancă de care nu ați auzit niciodată, tot așa nu ar trebui să cumpărați o locuință de la un dezvoltator care nu prezintă încredere sau care nu are expertiză în domeniu. Există o mulțime de proiecte mici care au împânzit orașul, dezvoltate fără o preocupare consistentă pentru calitate, durabilitate, funcționalitate sau design. Asigurați-vă că dezvoltatorul pe care îl investigați are experiență în domeniul imobiliar, în furnizarea de proiecte rezidențiale de calitate și are suficiente fonduri pentru a finaliza construcția. Faceți cercetări, întrebați agenții imobiliari și informați-vă din mass-media de încredere.

Randamentul investiției în timp

Știm că vă doriți să găsiți casa potrivită pentru dumneavoastră și familie, o casă de vis pentru care ați economisit și pe care abia așteptați să o numiți “acasă”. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare nu doar prezentul, ci și viitorul. Poate doriți să vindeți casa la un moment dat, să o închiriați sau să o lăsați copiilor să se bucure de ea. Trebuie să vă gândiți la o potențială creștere a valorii imobilului pe termen lung. Consultantul dumneavostră financiar sau agentul imobiliar poate să evalueze acest aspect și vă poate da sfaturile potrivite. Elementele care joacă un rol important în a determina dacă achiziționarea acelei case este o investiție bună sau nu includ zona, calitatea / durabilitatea construcției, facilitățile, designul, raportul preț-calitate actual. Cu Avalon Estate, am ținut cont de aceste lucruri și scopul nostru este de a construi un complex rezidențial în zona de nord, care să ofere cumpărătorilor nu doar o locuință cu detalii bine gândite, ci și o construcție de calitate a cărei valoare va crește în timp.

Facilitățile

Cumpărătorii au devenit mai conștienți în ultimii ani cu privire la importanța facilităților din aproprierea ansamblurilor rezidențiale. Ei nu mai caută doar un apartament sau o casă, ci preferă o locuință, un concept prietenos, o comunitate sigură, acces la facilități. De aceea, în proiectul Avalon Estate, am cuprins două hectare de spații verzi, un parc central, zone de joacă pentru copii și benzi de biciclete. Clubul va fi un spațiu dezvoltat pentru folosirea exclusivă de către locuitori și oaspeții acestora, dotat cu o sală de fitness, o piscină în aer liber și un restaurant. Totodată, siguranța are cea mai mare importanță; prin urmare, am dezvoltat un complex rezidențial, unde accesul mașinilor este restricționat, și are securitate permanentă.

Calitate în construcție și design

Dacă vreți să cumpărați o casă, nu treceți cu vederea nici măcar lucruri care pot părea la o primă vedere detalii nesemnificative atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere al designului. Sunt prizele în locul potrivit? Cum este poziționată zona unde se servește masa? Care sunt materialele folosite în bucătărie și băi? Cum sunt amplasate ferestrele? Sunt șanse să fie pierderi de energie? La Avalon Estate am luat în calcul toate aceste elemente pentru a asigura o calitate ridicată a construcției, a materialelor și a finisajelor, cu mult peste standardele pieței. Motto-ul care ne ghidează vizează faptul că “materia primă este pe primul plan”, ceea ce înseamnă că folosim cele mai bune materiale pentru a obține cele mai bune rezultate. Această abordare asigură eficiență energetică și face diferența atunci când vorbim de costurile viitoare.

De asemenea, am ales să colaborăm cu cei mai buni arhitecți și consultanți, pentru a construi un complex rezidențial care oferă un amestec de tipuri de locuințe, ceea ce minimizează redundanța în ceea ce privește designul.

Există numeroase proiecte rezidențiale, apartamente și case în București, dar foarte puține dintre acestea pot bifa elementele care fac din achiziția unei locuințe o investiție cu adevărat valoroasă. La Avalon Estate, oferim soluția potrivită, dezvoltând un proiect rezidențial care a pornit direct de la aceste cerințe și angajamentul pe care ni l-am asumat de a ridica standardele pieței în ceea ce privește construcția de locuințe.

Maggie Kitshoff
Residential Projects Director
Prime Kapital

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne