14 septembrie 2023

Prime Rental te aduce mai aproape de casa mult visată! 

Te-ai gândit în ultima vreme la casa visurilor tale? Poate că mulți oameni cred că locuința mult visată este un obiectiv greu de atins, însă noi ne-am gândit să venim în ajutorul tău, printr-un nou serviciu: Prime Rental. Știm cât de emoționantă este călătoria pentru găsirea acelui loc numit „acasă” și cât de minunat este sentimentul trăit atunci când deschizi ușa casei tale pentru prima dată. Este ca și cum ai începe o poveste nouă.  

Am petrecut mult timp gândindu-ne la cum am putea să aducem mai aproape acest vis al tău, iar azi suntem bucuroși să începem și noi o nouă poveste – o poveste despre casa visurilor tale și cum acum o poți închiria. 

Alee în Avalon Estate, cu locuințe disponibile pentru închiriere prin Prime Rental

Povestea noastră 

În spatele fiecărei case există o poveste. Povestea noastră a început cu o pasiune comună pentru case și pentru oameni – pentru comunitate. Am analizat proiecte imobiliare din toată țara, am călătorit în multe țări și orașe și am făcut studii și analize pentru a ne asigura că vom construi ceea ce îți dorești.  

Așa au luat naștere Avalon Estate, Marmura Residence, Silk District și Pleiades Residence. Fiecare proiect este unic și este gândit ținând cont de nevoile tale. Am integrat multe spații verzi, am adus conceptul „car-free”, am construit zone și spații în care comunitatea să se poată regăsi. Am format comunități frumoase, de oameni cu dorințe și aspirații comune. Și pentru că ne-ați cerut de multe ori, acum am integrat și serviciul de închiriere în gama largă de servicii pe care le oferim. 

Living cu terasă în Townhouse de închiriat prin Prime Rental

Cum funcționează Prime Rental? 

Acum, în sfârșit, poți să închiriezi casa visurilor tale sau să descoperi una care să corespundă visului tău. Accesează pagina Prime Rental din site, unde poți explora ofertele noastre și alege dintr-o varietate de locuințe disponibile pentru închiriere. Îți punem la dispoziție apartamente de închiriat în Avalon Estate, ansamblu rezidențial premium din zona Aviației-Pipera, dar și casele emblematice de tip townhouse. Fiecare unitate are un design personalizat și este echipată cu electrocasnice de calitate, precum Franke, Bosch, Electrolux sau Daikin. 

Ne-am gândit la tot pentru ca această experiență să fie una specială pentru tine. Am inclus un loc de parcare pentru fiecare locuință de închiriat disponibilă, iar echipa noastră de experți în amenajări interioare a ales cele mai bune piese de mobilier și accesorii și a pus accent pe funcționalitate. 

Living cu bucătărie deschisă în apartament cu 2 camere de închiriat prin Prime Rental

De ce să închiriezi o locuință prin Prime Rental în Avalon Estate?  

Avantajele locuirii într-un ansamblu rezidențial nou sunt multiple. Facilitățile, spațiile verzi și pentru socializare și locurile de parcare integrate îți vor face viața mai ușoară și mai frumoasă. Și, cel mai important, având totul la îndemână, vei reuși să economisești cea mai prețioasă resursă ne-regenerabilă: TIMPUL.

În Avalon Estate vei putea trăi experiențe inegalabile și vei beneficia de acces la Clubhouse, săli de fitness, 28.000 m2 spații verzi și de promenadă și zone extinse fără trafic auto. În plus, poziționarea în Nordul Bucureștiului, departe de trafic, dar aproape de punctele de interes din Aviației și Pipera, iți va oferi acces facil la zona de business a Bucureștiului și la școli și grădinițe de top. Totodată, din Avalon Estate vei putea ajunge rapid cu mașina pe DN1 și Autostrada A3, atunci când vei dori să călătorești în afara orașului. În aproximativ 20 de minute te poți afla la  Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, pentru călătorii interne sau internaționale. 

Programează o vizionare și hai să îți alegi casa visurilor tale! 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!