11 octombrie 2021

Townhouse în oraș sau casă la periferie?

De câte ori te-ai gândit să pleci din oraș și să scapi de aglomerația și agitația lui?
Probabil de prea multe ori.

Ce spui totuși, dacă ai fi în oraș, aproape de punctele de interes zilnice, dar departe de zgomotul lui?

Propunerea noastră pentru tine este un Townhouse.

Aceasta este o casă cu design din inspirație olandeză, cu până la 6 camere, pe 2 sau 3 niveluri. În plus, vei găsi o separare inteligentă a zonelor de zi și noapte.

Astfel, te poți bucura de tot ce oferă orașul, fără a renunța la spațiu și intimitate.

Dacă te întrebi cum poți face asta, citește în continuare acest articol unde îți vom prezenta avantajele pe care un Townhouse din Avalon Estate le are față de o casă în afara orașului.

Locație

Locația este unul din cele mai importante aspecte pe care le luăm în considerare atunci când căutăm o casă.

„Să nu stau mult în trafic” 
“Să fie aproape de birou” 
“Să fie aproape de grădiniță” 

Ne dăm seama că deja îți sunt cunoscute aceste afirmații. În timp ce majoritatea suburbiilor se dezvoltă haotic, pe malul lacului Pipera găsești liniștea de care ai nevoie. La doar 5 minute de mers cu mașina ajungi la stațiile de metrou Pipera sau Aurel Vlaicu și ești aproape de Mall Promenada.

Nu-ți face griji că ești departe de grădiniță. Noi ne-am gândit deja la asta și construim o grădiniță privată. Mai multe detalii găsești aici.

Facilități

Când vine vorba de facilități, te gândești la toate lucrurile de care ai nevoie pentru un trai liniștit. De la un parc în apropiere unde îți poți plimba animalul de companie sau și o piscină unde te poți relaxa în zilele toride, până la un restaurant unde poți lua masa alături de prieteni sau familie, totul este important.

În Avalon Estate, găsești o piscină cu filtrare prin plante, un Clubhouse cu restaurant și bar, și un parc central cu spații verzi și de promenadă, locuri de joacă special amenajate pentru copii sau zone dedicate activităților sportive.

Totodată, ansamblul rezidențial este de tip gated community, iar accesul va fi securizat și se va face prin lateralul clădirii Gatehouse. Această clădire este unică în România, atât prin aspect, cât și prin funcționalitățile ei. Ea reprezintă atât punctul principal de acces în complex, cât și clădirea administrativă pentru viitoarea asociației de proprietari din Avalon Estate.

Până când ansamblul va fi gata, acest loc va fi punctul de întâlnire dintre tine și echipa de vânzări.

Infrastructură

Știm că infrastructura este un punct important pe care îl iei în considerare când îți cauți o locuință iar noi lucrăm intens la acest aspect ce include cele 3 căi de acces în Avalon Estate.
În plus,  complexul este car-free, cu zone pietonale pentru ca tu să te simți în siguranță și să nu fii deranjat de traficul auto.

Costurile de întreținere

Costurile de întreținere sunt un alt factor important când te decizi asupra unei locuințe. În acest sens, cu un Townhouse ai câteva avantaje. În primul rând, ai încălzire prin pardoseală, ceea ce ajută să ai o temperatură uniformă în toată casa.

În al doilea rând, folosim încălzire centralizată care este cunoscută pentru eficiența energetică superioară.

În plus, folosim vată minerală bazaltică pentru izolația termică. Aceasta este recunoscută pentru proprietățile sale izolatoare superioare în comparație cu polistirenul.

Toate acestea îți vor asigura un confort termic ridicat pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Garanții

Dacă până acum te-ai gândit să-ți construiești o casă de la zero, dar nu ai făcut-o, înseamnă că știi cât de greu este să ai parte de garanții din partea celor care îți construiesc casa.

Cu un Townhouse ai garanția Prime Kapital. Suntem o companie cu experiență pe piața de real-estate și am fost premiați ca fiind „Investitorul Anului 2020” în cadrul SEE Real Estate Awards.

Ne concentrăm pe calitatea finisajelor și a materialelor, și ne asigurăm că îți livrăm un Townhouse, adaptat nevoilor tale.

În plus, dacă alegi  un Townhouse ai parte de un stil de viață exclusivist, atât prin finisajele premium, cât și prin designul de inspirație olandeză, care pune accent pe importanța spațiului privat.

Racord la utilități

Știrile sunt pline de exemple în care oamenii, atrași de prețurile mici din suburbiile în dezvoltare, decid să cumpere o vilă acolo, ca mai apoi să afle că utilitățile sunt inexistente.

În Avalon Estate investim într-o dezvoltare sustenabilă și de lungă durată, iar utilitățile sunt primele pe care le-am inclus în dezvoltarea proiectului rezidențial.

Toate locuințele, inclusiv cele de tip Townhouse, vor avea racordurile la utilități precum canalizare, energie electrică și gaze.

Intimitate

Cu o casă la periferie poți avea parte de intimitate, dar ce te faci dacă în fața casei tale apare un bloc cu mai multe etaje care blochează lumina naturală a soarelui?

Un Townhouse beneficiază de orientare inteligentă și spații generoase, special concepute pentru a te bucura de spații private. În plus, aceasta beneficiază de un design versatil cu 4, 5 sau 6 camere dispuse pe verticală, iar zonele de zi sunt separate de zonele de noapte pentru un plus de confort și intimitate.

Contactează-ne și află disponibilitatea acestor unități de la unul din consultanții noștri în real estate!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne