16 martie 2021

Townhouse-ul din Avalon Estate, un concept rezidențial unic în România

Elegante, versatile și discrete: casele Townhouse din Avalon Estate sunt unice pe piața rezidențială românească și reprezintă unul dintre elementele distinctive ale viitorului tău ansamblu rezidențial. De ce am ales să le includem în Avalon Estate și care sunt avantajele lor de necontestat?

Casele Townhouse din Avalon Estate sunt inspirate din arhitectura olandeză. De altfel, imaginea și istoria Amsterdamului, capitala Țărilor de Jos, este strâns legată de acest tip de locuințe care străjuiesc malurile celor 3 canale navigabile principale ale orașului. Colorate, cochete și funcționale, aceste case reușesc să își păstreze individualitatea și să creeze totodată un aspect unitar. Ne-am propus să recreem în Avalon Estate această calitate unică a caselor townhouse.

Le-am găsit locul în Clădirile T, fiind delimitate într-o parte de apartamentele Parkview, cu vedere către parc, iar în cealaltă de apartamentele Urban, cele mai dinamice locuințe disponibile în Avalon Estate. Am dezvoltat 4 tipuri unice de Townhouse, fiecare fiind conceput pentru nevoi și așteptări specifice.

Townhouse, între vilă și apartament

Aflate la intersecția dintre casă individuală și apartament, casele urbane de tipul Townhouse îmbină perfect beneficiile fiecărui tip de locuință, fiind ideale pentru o familie activă, care are nevoie de spațiu, dar care preferă să consume cât mai puțin timp cu îngrijirea casei. Sunt caracterizate prin amprentă la sol redusă, cu o deschidere de 6 metri către aleea pietonală, și sunt dispuse pe mai multe etaje. În Avalon Estate, poți alege între case Townhouse cu 3 sau 4 niveluri (P+2, P+3). O altă trăsătură importantă a acestor locuințe este faptul că împart 2 pereți exteriori cu locuințele vecine, ceea ce presupune un consum de energie mai scăzut în anotimpul rece dar și că la fiecare etaj ai la dispoziție o terasă.

Asemenea unei vile, un Townhouse are 2 intrări separate, direct din exterior. Fiecare casă este orientată spre aleile pietonale, accesul principal realizându-se printr-o grădină semi-privată. Accesul secundar se face direct din zona de parcare, către bucătărie sau spațiul de depozitare, astfel încât să poți aduce ușor în casă cumpărăturile sau lucrurile copiilor după o zi de distracție în parc. Trebuie amintit și faptul că, spre deosebire de o casă, un Townhouse are costuri mai mici pentru o suprafață similară, așa că te vei bucura de confortul unei vile cu griji mai puține.

Precum în cazul unui apartament, nu trebuie să te preocupi de îngrijirea grădinii din fața casei. Deși locuința dispune de o astfel de grădină, îngrijirea peisagistică a întregului ansamblu rezidențial se face centralizat. Așa că vei avea parte de o grădină frumoasă, chiar dacă nu dispui de timpul sau dipoziția necesară pentru a te ocupa de ea. Spre deosebire de un apartament, când alegi un Townhouse, ai la dispoziție mai mult spațiu, mai mult confort, un design integrat al întregului ansamblu și ai acces la spații verzi (grădină și terase spațioase – element specific al unei astfel de locuințe).

Atuurile unui Townhouse

  • Spațiu generos

Un Townhouse îți oferă suficient spațiu pentru ca familia ta să se bucure de un plus de confort. Suprafața totală a caselor Townhouse din Avalon Estate variază între 232 m2 și 297 m2 și poti alege între 4, 5 sau 6 camere. Fiecare astfel de casă are o bucătărie mare, minim 3 băi, 2 terase și o grădină.

Designul interior este curat, fără grinzi sau stâlpi vizibili, aceste element de construcție fiind încorporate pe cât posibil în interiorul pereților. Vei avea astfel parte de spații interioare mai înalte, luminoase, aerisite și neobstrucționate. Geamurile sunt amplasate pe ambii pereți cu deschidere către exterior, astfel încît camerele să aibă parte de cât mai multă lumină naturală. Excepție face zona de parter, în partea dinspre intrarea secundară.

  • Design versatil

Spațiul este atent gândit astfel încât să separe zonele de zi de cele de noapte. Prin urmare, în cazul townhouse-urilor cu 4 niveluri, 2 etaje sunt dedicate activităților de zi – cuprinzând bucătăria, dining-ul, living-ul -, iar alte două etaje cuprind dormitoarele, așa că vă veți putea bucura de o seară în compania prietenilor, fără ca cei mici să fie deranjați de zgomot.

  • Intimitate

Am acordat o atenție sporită designului, pentru a ne asigura că fiecare familie se bucură de intimitate. Fiecare casă este proiectată astfel încât locuințele vecine să nu aibă vedere directă la dormitoare și alte spații private. Construcțiile oferă discreție atât prin amplasarea ferestrelor, cât și prin tipologia fațadelor.

  • Siguranță

Avalon Estate, un proiect de tip gated community, este locul ideal pentru familia ta. Siguranța este prioritară, astfel încât copii tăi se vor putea juca afară, cu prietenii lor, fără să stai cu grijă. Au la dispoziție un parc cu o suprafață de 1.3 hectare (aproximativ cât 2 terenuri de fotbal), cu o amenajare diversă, și cu zone de dedicate spațiilor de joacă și de relaxare, terenurilor de sport etc. În plus, accesul în cadrul ansamblului rezidențial este atent controlat, circulația mașinilor fiind limitată la zonele perimetrale ale complexului.

  • Acces la serviciile și facilitățile Avalon Estate

Achiziția unei case Townhouse este o investiție. Odată cu ea, beneficiezi de acces la Clubul Avalon Estate, dar și la alte servicii și facilități puse la dispoziția comunității. Clubul Avalon Estate a fost gândit exclusiv pentru locuitorii ansamblului rezidențial și pentru oaspeții lor, oferindu-le un spațiu elegant unde să se întâlnească și să se deconecteze. Clubul cuprinde un restaurant intim, un bar modern, o zonă de piscină cu filtrare prin plante așezată într-o grădină luxuriantă și 2 studiou-uri de fitness cu saună.

Avalon Estate este mai mult decât un ansamblu rezidențial, este un proiect unic, pe care l-am gândit atent, până la cel mai mic detaliu. Casele individuale, casele Townhouse, apartamentele în imobile de mici dimensiuni și apartamentele în imobile colective se îmbină armonios pentru a crea o comunitate exclusivistă, ce pune preț pe calitate și pe un un stil de viață armonios. Pentru fiecare dintre locuințele propuse, au fost studiate atent tipurile de fațade ce pot fi integrate astfel încât să se păstreze unitatea vizuală, fără a recurge la repetitivitate. Casele Townhouse sunt poate cel mai grăitor exemplu în acest sens. A rezultat un proiect frumos, cu alei pe care să te plimbi cu drag, cu fațade elegante și discrete.

Dacă vrei să afli mai multe despre casele Townhouse din Avalon Estate, scrie-ne prin formularul de contact iar pentru informații adiționale despre istoria caselor townhouse, accesează link-ul acesta.

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne
×

Fii la curent cu cele mai noi
informații din Avalon Estate!

Abonează-te la newsletter!