Blog

Townhouse-urile Avalon Estate: echilibrul dintre o casă și un apartament

5 martie 2019

Avalon Estate oferă un concept relativ nou pentru piața românească: locuințele de tip townhouse. Casele de acest tip se întind pe verticală, pe mai multe etaje, oferindu-le locuitorilor spațiu suficient, dar și o curte de care se pot bucura. O altă trăsătură caracteristică pentru townhouse este că acesta împarte pereții laterali cu alte locuințe de acest fel. Clienții Avalon Estate care aleg o locuință de acest gen beneficiază de o suprafață amplă, dar și de grădini și terase private generoase. Astfel, se creează echilibrul perfect dintre beneficiile oferite de o casă și cele oferite de un apartament.

Inspirația pentru acest tip de locuință vine de la casele cu specific olandez din Amsterdam, amplasate lângă canalele de apă, dar aceste case sunt originare din Marea Britanie, Londra mai exact. Au apărut în secolul al XVIII-lea, atunci când proprietarii de terenuri au început să construiască locuințe în oraș, de dimensiuni mai mici decât vilele de pe proprietățile lor, unde petreceau o bună parte a anului.

Casele semidetașate Avalon Estate

În Avalon Estate vor exista 144 de Townhouse-uri disponibile în 4 modele unice.  Cele patru modele de Townhouse au o înălțime de două și trei etaje cu 4, 5 și 6 camere și suprafețe cuprinse între 166 și 232 de metri pătrați. În crearea fiecărui model s-a pus accent pe spațiile interioare pentru a ne asigura că fiecare detaliu respectă proiectul din punct de vedere al esteticii, funcționalității, dar și durabilității. Accesul la townhouse-uri se face direct, prin intrări private dinspre zonele de parcare sau dinspre aleile cu verdeață, locuințele fiind protejate astfel de zgomotul mașinilor. Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestor case este că nu sunt expuse traficului rutier și nici drumurilor care susțin acest trafic, ceea ce face acest tip de locuință unic.

Poate că cel mai atrăgător aspect al acestui tip de casă este reprezentat de interioarele dinamice, rezultat al expunerii la lumină pe două laturi și designului pe mai multe niveluri.

Townhouse-urile oferite de Avalon Estate reprezintă un concept dinamic și o alternativă minunată pentru cei care caută o locuință cu acces la activități și spații exterioare, precum zonele din parc sau facilitățile din incinta Clubului, dar și posibilitatea de divertisment în aer liber pe o terasă privată spațioasă. Aceste locuințe au prețuri competitive și sunt o bună alternativă la un apartament mare în oraș sau o casă din suburbii. În plus, acest tip de locuință are costuri de întreținere reduse față de o vilă familială datorită pereților comuni cu alte locuințe.

Locuințele Townhouse se integrează, prin design inteligent, în conceptul nostru pentru Avalon Estate – un proiect care oferă un nivel de trai, recreere și securitate ridicat, cu o atmosferă de calitate.

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Află detalii.