3 iunie 2019

6 avantaje ale caselor dintr-un cartier rezidențial față de locuințele individuale

Visul de a avea o casă numai a ta vine la pachet cu unele compromisuri. Astfel, mulți aleg să plece departe de oraș și uneori chiar departe de civilizație pentru a locui la curte.

Există, totuși, o alternativă mai bună pentru cei care caută o astfel de locuință, dar fără compromisuri. Casele plasate în cadrul unui cartier rezidențial vin cu o serie de avantaje care nu sunt de ignorat. Iată câteva dintre acestea.

Siguranță

Proprietarii caselor individuale sunt nevoiți să investească sume importante pentru protecția propriilor locuințe. Multe case sunt înconjurate de garduri înalte și inestetice, la care se adaugă sistemele de alarmă și câteodată chiar câini de pază.

În contrast cu această situație, intrările în ansamblurile rezidențiale sunt păzite, ceea ce reprezintă o primă barieră în calea vizitatorilor nedoriți. În plus, acestea sunt dotate cu sisteme de supraveghere video, oferindu-le un plus de siguranță locatarilor. Aceste sisteme video, prezente și în Avalon Estate, vor supraveghea zonele comune ale cartierului astfel încât riscul unor incidente de securitate să fie cât mai redus.

Un stil de viață îmbunătățit

Ansamblurile imobiliare moderne oferă mai mult decât un spațiu de locuit. Acestea oferă un stil de viață, o experiență.

Spre exemplu, în Avalon Estate există zona „The Club”, dotată cu facilități de fitness, piscină exterioară de dimensiuni mari, restaurant și acces la lac. Tot aici vei avea și 1,3 hectare de parc cu zone de joacă pentru copii, servicii de securitate 24/7, precum și alei pietonale ce nu permit accesul mașinilor.

Proiectul Avalon Estate include și zone comerciale integrate, axate pe furnizarea de servicii complementare locuitorilor, precum şi o grădiniță privată. Locatarii pot astfel economisi timp, nemaifiind nevoiți să facă un drum în plus la sala de fitness sau la magazin.

Zonele verzi extinse și bine întreținute

Proprietarii locuințelor individuale investesc timp și bani pentru întreținerea spațiului verde și a grădinii din curtea proprie. Dar mulți rămân în urmă cu lucrările de întreținere când timpul nu le mai permite să plivească buruienile. Ca rezultat, plantele au de suferit. La fel și aspectul general al curții. Nu același lucru se întâmplă în cazul Avalon Estate. Specialiștii noștri se vor ocupa de întreținerea plantelor, ceea ce înseamnă că toate spațiile verzi vor fi întreținute cu grijă și la același standard. Se păstrează astfel aspectul cartierului și plantele au parte de condiții optime de dezvoltare. În Avalon Estate s-au plantat în prima fază 150 de arbori în parcul central și în zona de pe malul lacului pentru ca primii locatari să se bucure de zone verzi și umbroase.

Spațiile pentru socializare și locurile de joacă

Mulți proprietari de case individuale au constatat că avantajele orașului s-au pierdut atunci când s-au mutat ”la curte”. Locurile de joacă sunt departe și accesul la ele, dificil. Iar zonele de socializare cu vecinii lipsesc în multe cartiere cu case individuale. Comunitățile gândite pentru strângerea legăturilor dintre locatari țin însă cont de nevoia de socializare a oamenilor. Avalon Estate are o suprafața extinsă dedicată socializării și locuri de joacă umbrite de spațiile verzi generoase. Mai mult de două hectare din totalul suprafeței proiectului de 8,1 hectare va fi destinată spațiilor verzi, pentru a fi folosite exclusiv de către rezidenți.

Aspectul cartierului

În multe localități din jurul marilor orașe au crescut în timp cartiere de locuințe individuale cu design variat, culori și regim de înălțime care se schimbă de la casă la casă. Avalon Estate are un concept unitar de design și cromatic, astfel încât nu există linii repetitive și monotone. În plus, cartierul este gândit să crească gradul de confort și intimitatea în spațiile private în timp ce invită la socializare în zonele comune.

Design pentru o comunitate unită

Avalon Estate a fost proiectat pentru a servi ca suport pentru o comunitate unită și solidară. Spațiile de socializare, designul care limitează traficul auto și zonele verzi extinse invită locuitorii din Avalon Estate să aibă activități comune. În multe zone de case individuale, fără spații de socializare, familiile sunt nevoite să folosească mașina personală pentru a ajunge într-un parc sau loc de joacă.

Să locuiești într-un ansamblu rezidențial, așa cum este Avalon Estate, are multe avantaje care contribuie la o calitatea a vieții ridicată, greu de egalat de alte proiecte.

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Avalon Estate, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.

Telefon Avalon 0771236453 Sună acum Telefon Avalon 0771236453 Sună acum
Email AvaonContact Contactează-ne